Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
A Bargate Prison felé menet van egy olyan terep, hogy Cliffside Path. Ezen a helyen folyamatosan élőholtak jönnek elő a földből. Egyszerre mindig kettő van, és ha egyet leütsz, azonnal másik jön helyette. Soha nem fogynak ki, nem csak akkor jönnek, amikor küldetésben jársz arra. (Ellentétben pl. a Lichfield Graveyard-al, ami kong az ürességtől, ha küldin kívül mész vissza.)
Tehát odamentem kimaxolt erővel, physical shield-el, és a brutális sebzésű Solus Greatsword-al. (A második legtápabb közelharci fegyver a Sword of Aeons után.) Ebből a fajta élőholtból ezzel a sebzéssel egy ütés volt egy. Azonnal kinőtt a földből egy másik. A physical shield miatt nem tudták visszaverni a szorzót. Semmi mást nem csináltam, csak fel alá mászkáltam, és kaszáltam a lábam előtt a földből kinövő élőholtakat, és néha megújítottam a mágikus védelmet. (Ennyire azért nem volt egyszerű, mert nem mindig kerültek pont elém, de ez a lényeg.) Ki akartam próbálni, hogy van e max szorzó, de 500-nál eluntam.
Kép róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest