Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
Brrrrrrr JTE szerver
ők mindenkit banolnak aki jobb náluk
megszámolni nem tudom hányszor banoltak ki
de ami érdekes a banjaikban az az,hogy egy név változtatással vissza tudok menni mindigvolt amikor az egész maD-et banolták
egyébként a LoD klán is ilyen még
más: rohadt részeg vagyok
-
dunc
nagyúr
Nem címeztem senkinek de ha valakit oknélkül bannolnak az egy patkány dolog,a fáradság nem mentség,ha valaki csal azt páros lábbal kell kirugni,de ha valaki lealázza a többieket attól még nem csaló.(16-0)
"Amúgy (sajna) azon ritka szerverek közzé tartozik, amiknek még elfogadhatóak a beállításaik." tökmindegy ha debil emberek vannak ott akik bannolnak oknélkül,amugy szívesen hostolok a saját szánkíze szereinti beállitásokkal,de segitség kell mert az alap beállitásokon kivüli egyébb modositásokhoz nem értek.(gondolok itt medikit limitre)Pörög a topik !!!
-
Peti78
őstag
Nekem ezek a konkrétumok teljesen megfelelnek. Az biztos, hogy HFC-s tesvíreinknek a beállításoktól eltekintve jó szerverük van. Hogy külföldre milyen, azt persze nem tudom. Talán hasonló nekünk is jó lenne. A TS nél nem tudom most hogy van hostinszerveréknél, mert szobát adnak, a kérdés, hogy alszobákat lehet-e csinálni, mert ugye "a kameránál" nem lenne hasznos ha az ellenfél tudná hogy ott várjuk őket.
A részletek kiderítését pedig a magam részéről vágyaidnak megfelelően rád hagyom. -
Peti78
őstag
1.3 runspeedel is megeszlek ua val vagy anélkül
De ezt az ua /gliccs vonalat már ezerszer megbeszéltük. A beállításokkal egyetértek. Ha szerverbérletről beszélünk, akkor szeréyn meglátásom szerint akiknek ez jó, és úgy gondolják, hogy anyagilag is beszállnak, akkor oké, akiknek nem tetszik, nincs pénzük, akármi azok pedig csak játszanak. -
Peti78
őstag
Az ár mellett az is fontos, hogy külföldre milyen sávszélt biztosít, ugyanis egy-két szolgáltatónál meglehetősen lagolnak még a szomszédos országokból játszók is. Ha jól emlékszek, az fgc nem rossz. Igaz, Kratter ebben jóval jártasabb. A szolgáltató kiválasztása után pedig több dologban is meg kellene egyezni, persze csak ha állandó szervert szeretnénk és nem kizárólag a kupa idejére.
Ilyen pl a run speed, sw on/off, tk on/off meg a többi. Tudod, hogy annak a LEK idején is rengeteg vita volt ezeken. Na meg hogy ki kap scmd-t, mert ugye azt se szeretnénk, ha valakinek csak úgy ráragadna az ujja a "ban" gombraJó lenne egy ts vagy ventrilo is. Nekem a ventrilo jobb minőséget nyújtott.
Én benne vagyok egy bérlésben -
Kutyu6119
csendes tag
Lajkó...
Mit szólnál ahhoz, ha pölö lenne egy magyar bajnokság, nem csak magyar csapatok részvételével, vándorkupa satöbbi, plussz jó reklám lenne F.E.A.R.-nek is.
A másik, hogy magyarokra jellemző a széthúzás és az ettől erősebb jelzők is
) javaslom, hogy skypon üljünk össze és beszélgessünk egyet, tisztázzuk a félreértéseket.
-
Kutyu6119
csendes tag
Szia Lajkó
A szerón a fegyverekben a skulók száma lett megnövelve.
Ki az akit hátba löttél, ugyanis sok laggolos orosz, meg csizmás jár hozzánk?
Akik nagyon máshol vannak, mint ahova tüzelsz.
A futási sebesség van változtatva ezen kivül semmi.
Amúgy ugyanazok a beállitások, mint a CTF beállitásai.
-
v!ct0y
veterán
Én is voltam már egy párszor azt mondták ha nem hackelek nyugodtam mehetek
Elég instabil még a szeró mert gondol egyet és ledob...
A setting télleg elég tré a megszokotthoz képest meg nekem az is fura, hogy hiába nincs páncél mintha tovább élne a csóka mint sima 100 hp val..Ez lehet az 1.5 run miatt van nemtoom.
Azt mondta kutyu, hogy az új játékosok miatt nincs se medi se páncél hát ez sztem hülyeség mert 2 pistol skulótól megdöglesz és épp ezért megy el a kedve egy csomó kezdőnek. Annak idején nálam is így volt PM be 150 hp volt az alap mikor átjöttem a combatra ott meg 100 és rohadtul zavaró volt, hogy hullottam minden percbe 10x..
Mondjuk az is igaz, hogy a jobbak hajlandóak egy kicsit kempózni egy kis páncélértde hát sztem a kezdőknek kellene igazodni a profikhoz
-
_CSASZY_
csendes tag
Este majd lövünk valami szerót ,és game
.Csak, mint már mondtam ember meg nem non van
Én is inkább cod-zok mostanság, bár állítom a cod 4 az egy gyüjtő a magyar bunkó, fa......pó,meg hasnló jelzőjű gamereknek tisztelet a kivételnek! Corey+én mindig összefutunk ilyenekkel!
Ja am ZED az X-ed használhatnád többet is
-
tzimash
őstag
hihető az, csak nem hallható
vannak jútubon freki tesztek 5Hz-től 20kHz-ig hallgasd meg, bár nem tudom mennyire hiteles.
meg mp3 helyett hallgass flac-ot, van némi különbség.v!ct0y:
miért ragaszkodsz annyira a hangerőszabályzóhoz? legtöbb olyan fülesnek az is a lesz halála egyben. -
Lajkó
őstag
Besz@rááss!!!!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen incsifincsi a vodka Epres Cappy-vel, és jégel!
Ez lesz a neve: ZeD-Coctail
Összetevők: 4cl Royal Vodka, 2-3 jégkocka(mérettől függően), egy nagyobb cikk lime(áztatva), és egy kisüveges EpresCappy.
Innya forever!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest