Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
hát,meg kéne dumálni bizony,,,,nagyon jó lenne..........
az asrác ,elég vicc volt,,szegény,ma biztos nem alszik jól,főleg hogy soak kirúgta.
Padree elfelejtettél vmit írni.
KAB...........barátnőmnek feltettem a kérdést....mi a b+???
láttam hogy komolyan elgondolkodik rajta.)))))
vmiért nem jött rá,,csak ennyi volt a válasza,,,na megint vmi abból a buzi fear szarból,amivel minden este nyomulsz.
viszont feltettem még egyet...mondtam neki hogy nem voltam képben agg-rövidítéssel,,,meg van még pár....
Mondtam neki hogy szokott valami BB is lenni,,erre Bye-bye mondja........
Bazd,Kab mekkora Láma vagyok? -
rollins
őstag
Hát igen, dunc szerverén is volt már hogy nektek is beszóltak. (az XFF esetét én is láttam) Vagy így kell edzeni az idegeket?
Néha meg tényleg kevesen vagyunk. A másik véglet meg, hogy előfordult párszor, hogy még a ph-tag sem fért fel. Talán csak akkor zárni, ha elegen vagyunk, de akkor itt a fórumban jelezni, hogy ki jön, akár privátban és leírni a névsort ide publicba, de az meg pluszmunka. Nem vagyok ellene a nyitottnak sem.
magi20 ötlete talán nem is rossz, mármint a public serv. és admin jog másnak is, ha lehet egyáltalán
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
figyeljetek,,lényegében a szeróra nem nagyon jön olyan gyerek,vagyis player aki lenyomna minket,,,,,tehát oda is csak a lámák jönnek be,,,multkor egyedül tron volt olyan aki uh meglepődtem,,,,a pityus,,de ő is xff-s gondolom tupával jöttek együtt.
tehát ilyen szempontból nyugodtan le lehet zárni,,viszont ha éppen mi ph-sok nem vagyunk aznap annyian,akkor meg szar,akkor kell a töltelék,,szerintem az kéne hogyha dunc vkinek adna vmilyen jogot,és ha ő éppen nincs,akkor lehessen beszólásért vagy egyéb bazsakodásért rögtön kickelni,vagy bannolni. -
magi20
senior tag
PH obiwan---pukobi- a pukirály..................
jah 5 skilled után ,ami egyhuzamba volt velem kapcsolatban pöppet már ideges lettem,bár picit álmos voltam,csak elötte mentem egy elég jót dockso-n így hirtelen tört rám az érzés...főleg a végén a shotgunos jelenet,,tudom hol vaoltál,ugrottawm be és bumm a fejbe........ilyen ritkán van..-))))ez kb olyan soak kaliberű reflex volt.thx jól esett
de ma este törlesztés lesz -
johnny6.d
tag
Most menj. Én már úgysem tudok visszamenni, mert állandóan CD kulcs hibára hivatkozik a Combat
. A végén még fel kell raknom az eredetit.
Más: FF-et nem lehetne visszakapcsolni, mert így mindenki ész nélkül szórja csak a gránátokat és a nagy füsttől azt se látom kit lövök. -
Soak
veterán
persze, a szerencsém határtalan
szerk : a proxy-t olyan helyekre kell tenni ahol nem számit rá az ember, van egy két elcsépelt hely ami nem nagyon jön be ,mert mindenki figyel rá. Csak szerencse kell hozzá ,hogy bejöjjön. Nekem van egy-két olyan helyem ahol 10ből 8szor embert fog a proxy
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
Bakker akkor te voltás Soak emékszen rá furcsa is volt, de benyaktam erndessen
Csatlakozva az előttem szólókhoz köszönöm mindenkinek a mait, főleg az utolsó mozit, tanulságos volt. Mostjutott először eszembe, hogy akár nézhetném a többieket is
Padree légyszíves pár mondatban meséld el nekem ennek a kab-nak a történetét anno lemaradtam rola. -
Nimrod
addikt
Deadwoodot én is párszor leszedtem. Azt meg egy se vette észre csak későn, amikor mentetek egy rakáson én meg mögöttetek és szépen csendben kaszáltam.
Viszont nekem olyan kevésnek tűnik a helyek száma, ET-ben még mindig találok olyat, ahol még nem voltam, itt meg talán csak az erdős (elég rondának tűnt) amit nem láttam. -
Detox!
senior tag
Leis csuktak de a 3Dfx+S3trio kombó meglepően jól viszi a vasbetont
Hoki.. max floorballozni szoktam (naivannézőssszmájli). Silent Hunter: volt idő hogy többet pofáztunk mint jáccottunk; MP50-->irodás részen
fullpró: kab.
Tengeralattjáró szim. sztem nem tudna lekötni és különben is egyszer mondtad hogy ''mennyünk kepcsör dö flegre'' aztá annak is milett a vége Teee.
iCUSaDFEARush-hoz még csapd hozzá a GB-seket oszt akko talán egál
Tupaúr: remlem még hűségesen szolgálnak a memek
Egyébként lehet hogy előbb visszagyúrom magam egy norm szintre és csak utána jövök hozzátok nyomni, mer ennek így gyászos lesz a vége -
tupacamaru
veterán
''Amúgy jáccok mostanába csak nempofázok - ''silent hunter'' vok: megse szólalok csata közbe meg ittse.'' Na, azér ez ebben a formában nem teljesen igaz, igaz????
Detox!: Újra köztünk.
Bakker épp most mentek az XFF-re mikor eljöttem??????(Soak, OLaj alias Padree)
[Szerkesztve] -
chokeee
aktív tag
-
dunc
nagyúr
A nagy világjáró
''Navégre hogy ráébredeztek'' én olyan játékmodot csinálok amit kérnek a slowmo elég jópofa Control, Conquer -t azt se tudom eszik-e vagy isszák?
De nyított vagyok az új dolgokra ,viszont ami engem iagzán érdekel az a custrom mapok,de sajnos nincs iránta túl nagy érdeklödés,pedig van néhány nagyon jópofa!
Röviden ennyi szóljatok ha valamit ki akartok probálni mert akkor azt ''zárt'' keretek között nyugodtan kiprobálhatjuk....Control, Conquer ezekről van valahol valami magyar nyelvü elméleti anyag ? Mert fogalmam sincs milyenek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged