Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
Sürgős kérdés!!
Extraction Point demója nem indul el, valami security akármit ír (6000).
ReadMe fájlban semmi nincs róla.
(Teljes kiegészítő kijött már amúgy vagy mikorra várható?)
szerk: gyökér vagyokpontosabban csak nem követem a FEAR-t egy jóideje
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Sztem fele parás fele nem. Vannak nagyon jó részek ahol (természetesen sötétben) kiráz néha a hideg, de főleg azok jók mikor a semmiből előjönnek a katonák és agyonlőnének ha tudnának. Ha van térhatású hangcuccotok ajánlom próbáljátok ki jó hangosan max basszussal, garantált a hangulat. A kislány meg már elég elavult, minden második filmben meg minden másban ezzel paráztatnak, márr inkább uncsi mint parás. Aki könnyűnek találja és nem fél az nyomja a legnehezebb fokozaton, ott tuti be....ik mikor 1 lövéstől meghal. Viszont tnyleg rövid, én úgy éreztem hogy talán már járok a közepénél azt vége lett. (azért az AVP-szériát nem bánnám ha folytatnák, sztem jobb lenne)
-
REDeath
őstag
válasz
Vikthor #1603 üzenetére
max grafikán az x800xt-nek simán bírnia kell(FSAA és Aniso mellett talán nem) de a 2*512 RAM kevéske max grafikán és fizikán.
Mondjuk ha valami ultrabrutál késleltetésű RAM-od van akkor esetleg mennie kellene de akkor is kevéske a 2*512 max performance mellett. 4000+ os procival meg tökmindegy hogy az EAX be van-e kapcsolva. Ha a legújabb patch is fenn van akkor mindenképp RAM.
(pl. Boiling Point 2GB RAM-al megy jól, igaz nagy szar a játék, Quake4 meg Ultra High-on kért többet mint 1GB) -
REDeath
őstag
Gondolom ha nagy terepre nézel akkor szaggat be. Ha a gépednek simán bírnia kéne akkor meg próbálj ki vmi pachet vagy ujabb drivereket. Esetleg lehet hogy valami vírus van a gépeden. De amúgy elég durva gépigényt hoztak össze neki, 3200+ al 6600GT-vel meg 1GB RAM-al csak mediumon megy élvezhetően. efölött kell neki 256MB VGA és 1,5 vagy 2GB RAM és még mindig csak 1024-ben vagyunk. szóval szerintem nyugodtan optimalizálhatták volna még kicsit, kibírt volna mindenki plusz 1-2 hetet és jobban menne a játék. Patchek ide vagy oda akkor is durva picit, főleg hogy nagy az ingadozás. Van ahol 35-el megy, van ahol 90-el de volt 25 és 133 is. Mondjuk így is jól megy a Boiling Pointhoz képest!:
))
-
REDeath
őstag
Már megvettem, nagyon jó sztem megérte bár anyámmal fizettetem ki a felét!
Amúgy nagyon helyes hogy nem írtok a Fórumba, inkább játszotok. Ez így jó.
Na megyek vár a FEAR! -
REDeath
őstag
Hello. Nem tudjátok hogy lehetne elindítani a nem eredetit? Nincs semmi crack fájl, semmi az ég világon. Egyik haverom mondta hogy ki kell törölni valami fájlt meg daemon toolsal valamit babrálni. Azt hallom mindenkitől hogy nagyon jó a multija. Ki szeretném próbálni hogy érdemes-e megvennem. 2 hét mulva meg is lenne a cash de olyant nem akarok venni ami nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest