Keresés

Aktív témák

• behappy

aktív tag

válasz SimoNPhoeniX #18 üzenetére

elhuztam itthonrol 6 körül, kb 3/4ed hétre értem haza, égett szag és a gép áll (ja, nálam 24H-ban megy a gép mindig). igazából nem érdekel, mert nagyon potom pénzért jutottam a cucchoz, ha a procit félbevágom és ugy adom el még akkor is keresek rajta :)
    Csak nagyon bejött a cucc.... de asszem sikerül egy MSI lapot szerezni, ha jol emlékszem 6127-es... csak nincs rajta Raid, nekem az meg fontos... mind1, max pci raid kártya és kész...

mod: a lap egyébként beindul....jobban mondva a ventik pörögnek csak fel, amugy se kép-se hang....
    Viszont: ha rá vannak kötve a HDD-k, CD-k a lapra, akkor még áramot sem kapnak érdekes módon (be is paráztam rendesen, hogy lehaltak a winyok is :((( ), ha lehuzom az IDE kábelt a lapról, akkor beindulnak a vinyok is és a CD is kap áramot.... Nem igazán értem hogyan lehetséges ez, hiszen a lap akármennyire hibás is, nem hiszem, hogy el tudja érni, hogy ne kapjanak tápot a cuccok... ilyet még nem láttam....
    Régen rengeteg gépet hoztak hozzám szervizelésre (Abit BX133-Raid). Azoknak ha kondi bajuk volt, akkor be sem indultak... Passz.

[Szerkesztve]

Aktív témák