Aktív témák
-
behappy
aktív tag
válasz
SimoNPhoeniX #18 üzenetére
elhuztam itthonrol 6 körül, kb 3/4ed hétre értem haza, égett szag és a gép áll (ja, nálam 24H-ban megy a gép mindig). igazából nem érdekel, mert nagyon potom pénzért jutottam a cucchoz, ha a procit félbevágom és ugy adom el még akkor is keresek rajta :)
Csak nagyon bejött a cucc.... de asszem sikerül egy MSI lapot szerezni, ha jol emlékszem 6127-es... csak nincs rajta Raid, nekem az meg fontos... mind1, max pci raid kártya és kész...
mod: a lap egyébként beindul....jobban mondva a ventik pörögnek csak fel, amugy se kép-se hang....
Viszont: ha rá vannak kötve a HDD-k, CD-k a lapra, akkor még áramot sem kapnak érdekes módon (be is paráztam rendesen, hogy lehaltak a winyok is :((( ), ha lehuzom az IDE kábelt a lapról, akkor beindulnak a vinyok is és a CD is kap áramot.... Nem igazán értem hogyan lehetséges ez, hiszen a lap akármennyire hibás is, nem hiszem, hogy el tudja érni, hogy ne kapjanak tápot a cuccok... ilyet még nem láttam....
Régen rengeteg gépet hoztak hozzám szervizelésre (Abit BX133-Raid). Azoknak ha kondi bajuk volt, akkor be sem indultak... Passz.
[Szerkesztve] -
behappy
aktív tag
táp biztos nem halt be, mivel most is azzal megy a gépem, még jo, hogy volt itthon tartalék 633 fcpga celeron, kaptam hozzá fillérekért dualos lapot :DDD :DD
lesz*rom az NF7-et , nekem a 850es SLOT-A procihoz kell lap...
az sem érdekel, érdemes-e vagy sem.... nyilván, ha 20ezerért vállalja csak vki, akkor nem érdemes, de tekintve, hogy a kondik talán 20-30 ftba / db kerülnek max, elvileg nem lehetetlen....
hogy miért mentek tönkre? hadd ne kezdjem mesélni a régi Abit lapok tipushibáját... pl a rettegett BX133-raid is... -
behappy
aktív tag
Abit KA7-100 lapomon meghalt 14 kondi... legalábbis ennyin lehet látni fizikai hibát (kondik alja fekete / elfolyt). A képen lévő kondikupacban a procc foglalat mellett 13db van és külön mégegy, ami szétment.
Van itt valaki aki meg tudja javitani vagy ismer valakit, aki képes rá? Vagyonokat nem áldoznék rá, de pár ezret igen... Kb mennyibe kerülhet?
előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged