Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
Nagyon - köszönöm - engem az ''egyszerűen ennél jobban nem tudjuk ajánlani'' - fogott meg - valahogy éreztem, hogy ajánlják, de szó szerint úgy vettem ki (félreértettem) hogy ''nem tudjuk ajánlani'' - ami kicsit más mint a valódi értelme.
Nagyon köszönöm a segítségedet!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
''Considering one can get the X-QPack for $90, and that this comes with the 420 watt power supply, we simply could not recommend this case any higher for someone who wants a micro-ATX compatible case that doesn't cut many corners.''
ez egy házteszt konklúziója - rendkívül gyenge angolságom miatt kérném a segítségeteket.
Kösz! -
-
kíváncsi
őstag
köszi még van egy
We have clients that charge as little as € 15 for face/neck and as much as € 40 for the same, € 20 -
€ 75 for an upper body, and € 30 - € 110 for full body.
Mondjuk ennek csak az eleje érdekelne hogy We have clients that charge as little as a.
The bottom line is up to you.A lényeg .. mert ha így kezdődne értelme nem lenne sztem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest