Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bagira01
üzenetére
Jah.
Hát igen, ha az utolsó 20 percben nem kezd rakoncálkodni lap, akkor még bármi lehetett volna..de hát ez ilyen. Elvileg jövőhét végén, kapok másik lapot. Igen, nem szórakoztam a képmegosztással, aki látni szerette volna az eredményt az úgyis a közelbe tudott állni az én oldalamról is..A wprime-t 3x-or kell futattni, akkor ad legjobban 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát igen, ha az utolsó 20 percben nem kezd rakoncálkodni lap, akkor még bármi lehetett volna..de hát ez ilyen. Elvileg jövőhét végén, kapok másik lapot. Igen, nem szórakoztam a képmegosztással, aki látni szerette volna az eredményt az úgyis a közelbe tudott állni az én oldalamról is..A wprime-t 3x-or kell futattni, akkor ad legjobban