Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Inkognítóba mentem
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi