- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
válasz
Zé_Mester #286 üzenetére
nekem van egy 3 tagból álló és kettő 2 tagból áló öntöttvas gázkonvektorom. biznisz lehetséges?
viccet félretéve ha az ember nem rendelkezik egy jó pot-tervvel, amit LN2-höz szeretne használni, akkor lehet, hogy jobban megérni készen venni. az is igaz, hogy a jelenlegi deviza árfolyamok ezt nagyban nehezítik. DICE esetén azt csak pakolni kell szorgosan. tervvel nem tudok segédkezni, de ha valaki tervez egyet, akkor arra tudok "szakvéleményt" kérni.
-
Zájec
veterán
válasz
Zé_Mester #271 üzenetére
a kép alapján nem "sima" a belseje hanem egy kicsit lépcsözetes... nem tudom mennyi jelentösége van hogy lépcsös a rádiusz vagy teljesen folyamatos ives...?
"nem feltétlen szükséges bele, ha elég vastag a POT talpa"
és ha úgy tervezem hogy vastag lesz a pot talpa és akkor is akarok bele olyan "pöcsöt" akkor az jó gondolat...
Achill3uS :: a tiéteknek miért nem sima az alja, látok benne jópár " furatvégzödés" amely ugye a megmunkálásnál keletkezett.... nincs teljesen lesimitva az alja belülröl ..
-
old gray
addikt
válasz
Zé_Mester #97 üzenetére
Ez jó hír, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt tudtok elérni. Gondolom logout-on publikálva lesz a procedúra. Jah, ha v.mi übertuningos procit sikerül majd kifognod akkor a tesztek után vevő leszek rá.
Nálam délután lesz extrém tuning: "Hogyan csinájunk 3 magból 4et?" Szerencsés vagyok, kifogtam egy 0851-es batchel rendelkező X3-at és minden egyéb feltétel adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest