- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár tudom, hogy a legtöbben szakmai titokként kezelik, de mégis bátorkodom egy kis segítséget kérni fiúk!
Nézegettem a bot-ot és az előttem lévő sub tulaja kriminaalid...
Ugyan az a lap, ugyan az a proci, ugyan ez a pi-re modolt bios, de ramok csak 5-5-5-5-ön, PL10, proci lassabb majd' 40MHz-el és mégis rámver. Kiakadtam ezen. Ergo nálam tuti "van még benne" ezen az órajelen is vagy 1 tizedmásodperc, mert egyrészt effben hoznom kéne az ő szintjét, másrészt nálam pl9 4-4-3-7 megy a rendszer, amivel még kéne valamicskét javítanom. Mit cseszek el?
TinyXP drivermentes SSD-ről fut, ami AHCI-n megy, win7-el formázva, után ment rá az xp, Silver téma, szolgáltatások kikapcsolva, explorer off, pi nem a max prio-n, hanem eggyel alatta, mag 0.-hoz allokálva. Nyomom az 1K-kat amíg nem lesz nagyon gyors. 0.0076-os eredmények után jön egy 000062-es, akkor utána tolom az 1m-et és azt mentem ki. Mit rontok el? Annyi, amit sejtek, hogy talán hiba lehet, hogy fenn van vga driverem (számít?). Chipset driver pedig nincs (számít?).
Bármi segítséget nagy örömmel és hálával fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs