- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
gombcomp
üzenetére
Hát az lehet hogy én vagyok fogalomzavarban de a pot nem az a keret amit a foglalat köré raktok?ami fogadja a rézcsövet amibe megy a nitro?mert ha nem az akkor én kérek elnézést a tudatlanságomért
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Windows 10
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?