- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #152577 üzenetére
Keresd a boltokban a Demon's Share-t. Lidlben karácsonykor a 3éves volt 9900 vagy hogy, a whiskyneten volt 11000 körül fém pohárral.
Ez, és a 6 éves is nagyjából egy árfekvésű, és nekem nagyon bejön.
A legjobban a 9éves ízlett ebből, de az drágább, meg nincs doboz nélkül. Adj neki egy esélyt, szerintem megéri nagyon.Kicsit drágábban, de még ~20 alatt vagy körül van a Malecon 15 évese -én poharakkal vettem ~17ért, ez is jó. Nem annyira gyümölcsös, de rum íze van. E körül van még a Tanduay Double Rum, ez is komoly cucc. Volt még szerencsém a Ron Millonario Solera 15 anos-hoz, ami ugyanez az ízvilág, ez is ~20 körül mozog, de inkább alatta. Céges karácsonyra egy üveg Don Papa Baroko-t vittem, de a buli elég lájtos volt, így a fele megmaradt. Ez 16 volt a Lidlben. Ugyanitt vettem Takamaka-t 6-7000 körül, hűtve ez is finom! Ennyiért szerintem jobb, mint a Kraken. Ebből viszont kóstoltam a kávést (Kraken Roasted Coffee Black), ami egy rendes kávélikőr. Aki szereti, az igya, mert finom!
Ha kóstolgatni szeretnél, ezek közül merek javasolni 1-1et.Drágábban, 30 alatt van a Demon's Share 12 és 15 éves rumja, de ezek nekem nem ízlettek annyira jobban, mint az olcsóbb / fiatalabb verziók, sőt, a 15ös pl. a 9éveshez képest szerintem kicsit rosszabb is volt. Azért nagyduzzogva lement...
Ami még 20-30 közt volt, az a Zacapa 24, csalódás (túl szép a csomagolás, és egy átlag rumot rejt a doboz, két pohárral), és a Plantation 20YO XO, ami szerintem nem nagy eresztés - amiket ittam eddig.
Ezeken túl van pár olyan, amit nem írtam most, mert nem javaslom a fentiek mellett, de ez egyéni vélemény. Én a puncsos-narancsos-vaníliás-gyümölcsös cuccot keresem. Nem baj, ha karakteresebb a rum, és nem túl gyümölcsös, hanem ízesebb, max második üveget nem veszek belőle.
Most egy Ron Piet van idehaza, de ez amolyan mellényúlás volt. Olcsó a boltban, de fehér rum, ami annyira nem az esetem. Ízre nem rossz, de nem olyan valahogy... -
2-More
tag
válasz
én ezekből mákpálinkával szoktam agysejtet irtani, az igazi homárital, van belőle vagy két üveg Kraken is.
-
blueboi69
őstag
válasz
"Ja, meg a Plantation, az enyhén marcipános ízű"
ez melyik, mert rákeresvén sokféle van
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest