Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
Grillo
üzenetére
Nekem az FPV-hátizsákom egy elég sokoldalú hátizsák. Bevásárolni is használom vagy bringás túrákon, amikor viszek magammal valamit. Vagy uszodába menni.
Ha quadot viszek vele, akkor a quad akksi tépőzárjával felkötöm a quadot az egyik hátsó pántra. A transmitter és az FPV-monitor befér a táskába, az akksik is. Aztán gyí.

-
npera
addikt
-
-NoVa-
veterán
Legegyszerűbb wifi videostream, nem ad analógot semmi ami DJI. Kameraállványkodni elmegy, tempóra még a versenycuccuk sem az igazi. Bajszos főceleb is elrepkedett vele, de örömmel állt vissza az analógra. De ez majd a jövő, ha netán ráérdeklődik a témára Ifj. Dudu, és nem a repülő kameraállvány felé mozdul.
-
ncc1701
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Nekem nem kell ezeket bemutatni, nálunk tipikus a családban férfi ágon, h 6x elején valamilyen daganat jön, azt vagy sikerül, vagy nem. Fater 60 évesen ment nyugdíjba, de mellette melózott tovább zsebbe, 62 évesen már elvitte az agydaganat. Nagybátyám most birkózik vele, kemózzák, egyelőre nyerésre áll, szintén 62.
-
npera
addikt
Most nem esett az eső egész nap, így délután kijutottam festeni. Végigmentem a sufni ajtaján és a kereten. Meg a küszöbön. Aztán átültettem egy virágot egy kis cserépből egy nagyobba. Most akkor a telet kibírja az ajtó.
Tavasszal/nyáron vélhetően le kell csiszoljam, aztán lefestem rendesen, mert úgy nézem ezt csak kenegették és mázolták erősen, aztán a felhámló régi rétegre rákent festék picit bántotta a szememet.
Ha hozzányúlok akkor alighanem majd derülnak még ki disznóságok, pár léc a sufnin eléggé puha, azt is csak a festék tartja össze. Exoskeleton
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Ha a gyerek megőrül teljesen az FPV-ért, akkor racing vagy freestyle quadhoz meg lehet egy rendes FPV-hátizsákot nézni.

-
npera
addikt
válasz
eattila
üzenetére
37 évesen jött össze. Az első próbálkozás tragikusan végződött sajnos, aztán műtét, aztán felgyógyulás, aztán újabb próbálkozás. 2014-ben jött a leányzó teljesen egészségesen, addigra lettem 37. Utána másfél évvel később a fiam, addigra lettem majdnem 39.
Nálunk a svédországi költözés borított fel elég durván mindent. Meg a családok előtte otthon.
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Ezt szerintem leginkább Nova tudná megmondani, de nem lehet valami FPV goggle segítségével látni a kamera képét?
Ha a videó stream a DJI saját protokollján megy, akkor vélheően szopó van. De ha ad le valamilyen analóg streamet 5,8 GHz-en, akkor egy megfelelő modullal felszerelt "szemüveg" is működik.
-
FőDudu
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
Nalunk nagyon racuppant, nyomja a programozast (droneblocks).
Felszallas, flip minden iranyba, fel a lepcson, ki az ablakon, stb....Kontorlllerrel jobb lesz, telefon kepernyojen eleg fura iranyitani.
Meg kell lesnem, hogy a meglevo kontroller (valami logitech ize) nem jo-e a telefonhoz. -
Grillo
őstag
-
WiZARD
veterán
válasz
eattila
üzenetére
Változik a világ, még ha a biológia nem is. Kitolódik a gyerekvallalas iskola, karrier miatt.
Persze lehet ma csupasz seggel, egyetemistakent, mamahotelbe gyereket vállalni, de azt se tartom normálisnak, felelősségteljesnek.Bár nekem nagyfater is 80 volt amikor én 20, apám meg legalább 85 lesz mire az én gyerekem 20.
-
zetor2000
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Sajnálom az ilyen dolgokat. Mert annyi mindent nem próbál(hat)tak ki. Annyi minden van, amit "megvontak" maguktól / lemondtak róla, és annyira azért nem veszélyes dolgok.
Néhanap én is berúgok, de majd' naponta iszom sört / 1-1 töményt, sőt, néha rá is gyújtok a dolgok együttállása véget. Pro vagy kontra. Mindemellett max Zacher nevezne alkesznek (mint mindenki mást), és a mindennapokban nem dohányzom. Engem nem látni irodaház kijelöltjén blázzal a kezemben, vagy épp a királydekket eltaposni a megállóban.
Ezeken túl néha mozgok, de azt se sokat, nem kell túlzásba esni.
Persze ez se jó, mert mindent én sem tudok kipróbálni, meg sokat árt a szépségemnek...
-
zetor2000
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Volt ismerősöm, aki 63 éves korában hunyt el.
Semmi olyat nem csinált, ami káros lenne. Nem ivott, nem dohányzott, maguk által készített ételeket fogyasztott, rendszeresen sportolt, miután visszavonult, akkor is edzett (másokat is), meg mozgott eleget. Azt félév alatt rákos daganat elvitte.
Más ül egyhelyben. meg vedel, zabál mint állat össze-vissza, azt túléli ezt a kort..
Ki érti ezt? -
-
FőDudu
veterán
Gyerek is reggel nyolckor mar gyakorlatozik a Telloval. Meg jo, hogy 3 akkus verziot vettunk, az talan gyorsabban is tolt. Mert a sima 1 akkusra masfel oras toltest ir, ez azonban 5v3A-t ker es egyet rolt valojaban (a masik ketto meg standby-ban var), de kb 20-30 perc alatt vegez 1 akkuval.
1100mAh, 4,18wh.Igy mire kirepuli a 2 masikat a harmadik akar fel is toltodik.
-
npera
addikt
Nova, good news!
Átépítettem az 5"-os és a 3"-os quadot, a VTX antennáját egy műanyag pántra rázsugorcsöveztem. A 3"-os quadon a tetőn át megy a VTX antennája, ott felfelé áll az antenna.
Az 5"-os gépen hátul volt rápántolva a fém oszlopra, ami elég hülye ötlet volt. Most hátrafelé kipántoltam egy pántot, ami egy extra pánttal van rögzítve vízszintesen. És arra zsugorcsöveztem rá a VTX antennáját. A propellerek között megy kábé egyenesen hátra.
Ha lesz egy esőmentes nap, akkor range test.
-
npera
addikt
válasz
Gabibácsi
üzenetére
Ha igazán durva érfelvágós zene kell, akkor a svéd Kent az igazi. Ebben a klippben még Ferrari is van.
-
-NoVa-
veterán
Reptéri gépek lázadása: link
-
Gabibácsi
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Dehogy ilyenek, enyim pl ellenkezője, teljesen megfelelt neki az egymás mellett élés, meg ő dolgozhatott nyugodtan, neki ennyi elég volt. Én meg próbálkoztam több évig, aztán feladtam, és nyilván én lettem a mocskos kurvapecér.
de aki ismer, tudja milyen vagyokbobánál is egyértelmű, gyereket akart a csaj, de a csajok nem mondják ezt, mert olyanok, találd ki mi a baja
de fotelszakértek, és abszolút nem akarok bántani senkitorosz csajjal kurva nehéz megérteni egymást, az angolja borzalmas, meg halk is, de mégis ezerszer többet beszélünk mint a tizenvalahány év alatt mással. De meglett a tartózkodási engedély

-
zetor2000
addikt
Azaz, de nem annyira érfelvágós, csak értsd meg a dalszövegeket (olvassad el / google translator, haverok, ha nem megy az angol annyira), legyen kéznél egy rendes üveg tömény (nekem asszem Johnny a mocsokban / Ballantine's finest vagy Chivas volt, már nem emlékszem), és eleget kell hallgatni.
Aztán volt Eric Clapton Crossroads fesztivál mellé, 2 lemezes, ex-trákkal, az se volt rossz, rendesen elterelte a figyelmem a dolgokról. Meg haverok, buli,fantasör-unikum-jäger-tonik... -
Samott
addikt
#comic pictures

Kesz, le lehet kapcsolni az internetet.
-
ncc1701
veterán
válasz
blueboi69
üzenetére
Nők ilyenek. Egyszercsak kitalálják, hogy az ember nem figyel rájuk, csak egymás mellett élnek, és különben is túl sokat dolgozik, nincs elég közös program, meg eleve többet érdemel, hiszen a fácsén látja, hogy mások mit meg tesznek a feleségükért, és egyre elégedetlenebb, nem tudja értékelni, ami van. Ez ellen sokat nem lehet tenni.
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW
üzenetére
Hajjjj... Okosat erre nehéz. Pálinka van?
Amúgy akkor most Ő is marad a cégnél vidéken és külön költözik, vagy mi lesz a sztori folytatása?
Én most Henivel és másik Henivel kidumáltam Henit a háta mögött, hogy ki mit gondol és mit nem ért. Nyilván kívülálló vagyok és nem azt látom, nem az számít, de fel a fejjel és pld. Gömbibá új orosz kapcsolatánál 2 órás kocsmázás alatt szerintem több volt a lendület, mint a volt feleségében az elmúlt években. De ezt nem teljesen tudhatom, így fel a fejjel, előtted az akármi és nem tudom.
-
BobaHWSW
aktív tag
Mindenkinek koszonom.
-
-NoVa-
veterán
Moziajánló. Mikroköltségvetésű scifi, korrekt sztori, jó szereplők, semmi fölösleges túlmagyarázás meg öncélú elbonyolítás:

link -
FőDudu
veterán
Elindultunk vasarolni, megneztunk egy csomo mindent.
Gyereknek vettunk egy Tello-t (regen vagyott mar ra), magunknak neztunk 1-1 okosorat.
Megneztunk S10-Note10 vonalon is 1-1 telefont. Nem ugrottunk bele egybol, erdemes atnezni 1-2 review-t az okosora/fitness cucc temakorben.Samunak eleg jonak tunik a 42mm-es noi es a 46mm-es Galaxy Watch verzioja (SM-R800 v 805 es SM-R815). Bar az Apple watch 5 is jo - de azt hiszem az almas telefon nelkul felejtos.
Nagyon jol hasznalhato a tekeros resz (azt hiszem ezt hivjak koronanak az orakon) a menuben navigalasra, nem kell tapicskolni vagy gombot nyomogatni. IP68, Mil-STD-810G, 50M vizallosag, 4-5 nap akkuido. Elsore jonak tunik. Meg tan NFC-s fizetest is tudnak.A tobbit majd review-k eldontik.
Dron most toltodik, telefonra appot mar leszedtem, a tobbit meglatjuk. -
BobaHWSW
aktív tag
Meglett a letelepedesink, hazamentunk latogatoba, minden franko volt azt hittem.
14 ev utan ujra egyedulallo vagyok. Parom annyit mondott, hogy szeret de mar nem ugy mint regen es egyedul akar lenni. Most haveromnal lakom amig parom talal helyet ahova koltozhet.
Tobbet nem irok mert ugy erzem ennyi is eleg.
Megyek lassan aludni de elore is koszi mindent skacok...
-
npera
addikt
Jahno, ma voltam a téren amíg a család minibaletten ugrált. Fotóztam neked elektromos töltőoszlopokat és a parkolási lehetőségeket. Úszóiskola után feltöltöm a képeket és írok árakat.
-
WiZARD
veterán
-
npera
addikt
-
Jahno
veterán
De durva, pontosan indul a BKV busz és nem áll a sor a Lónyayban. Percek alatt vegig is értünk a fél órás utcán. Ráadásul terelve közlekedik, az nekem most jobb. Ha minden jól megy 13 órakor már a söröm iszom :-P
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére

The KTM FREERIDE E-XC is also fully road legal, which means hitting the trail across town is totally acceptable. With a total weight of just 111 kg and a peak power output of 18 kW, even A1 licensed riders can ride it.
Szerintem melóba oda-vissza kibírna napi ingázást. Akár légvonalban is ....
-
WiZARD
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest