Aktív témák
-
Tersius
tag
Koszonom a segitseget, ezt a vlookupot nem ismertem (ha valaki keresi, magyarul FKERES).
Egy bajom van vele, hogy ez az elso oszlopban tud keresni (a tartomany elso oszlopabol), viszont nekem a masodikbol kell keresni, es a mellette balra levo erteket kiirni.
Atneztem a helpet, de minden peldaban a legbaloldalibb oszlopbol keresnek.
A tabla atalakitasa nem hiszem, hogy jo otlet, szep kotott formazas kell, meg minden.
Igy valami otlet? -
Bash
őstag
Ez már félig jó, viszont így text-ként van kezelve cella. Tehát, ha beírom, hogy 1750, akkor értéke 1750 (ami a sorba rendezésnél még jól jöhetne), viszont 17:50-et ír ki, és nekem 5:50 kellene. Most viszont eszembe jutott egy ötlet, ez így egészen használható lenne, ha valamilyen conditional formatting-gal meg lehetne csinálni, hogy a 1200-nál nagyobb számokból vonjon ki 1200-t, de a cella értékét ne változtassa meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest