- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Tersius
tag
válasz
Apollo17hu #94 üzenetére
Oszlopfelcserelesnek biztos orulnenek
Ez az fuggveny nem tunik rossznak, de eleg erdekesen mukodik.
Van hat sorom. Ha a harmadikba irom a legnagyobb szamot, akkor szepen kiirja a hozzatartozo nevet. Ha 2,4,5,6. helyre irom a legnagyobbat, akkor a hatos szamut irja ki. Ha az elso helyre irom a legnagyobbat, akkor pedig errort ad
Erre varjon valaki gombot. A hol van amugy a rossz, de meg heggesztem picit -
Tersius
tag
Koszonom a segitseget, ezt a vlookupot nem ismertem (ha valaki keresi, magyarul FKERES).
Egy bajom van vele, hogy ez az elso oszlopban tud keresni (a tartomany elso oszlopabol), viszont nekem a masodikbol kell keresni, es a mellette balra levo erteket kiirni.
Atneztem a helpet, de minden peldaban a legbaloldalibb oszlopbol keresnek.
A tabla atalakitasa nem hiszem, hogy jo otlet, szep kotott formazas kell, meg minden.
Igy valami otlet? -
Tersius
tag
Nezegettem egy excel feladatot, valami erettsegire keszulos konyvbol. Az egyik feladat egyik resze az lett volna hogy az egyik oszlopban talalhato szamok kozul ki kell keresni a legnagyobbat, es kiirni a hozza tartozo nevet (ami a mellette levo oszlopban talalhato).
Nem tunik neheznek, de erre hirtelen nem jottem ra. Hogyan kellene?
Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest