- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
retesz147 #32958 üzenetére
Adj mentést a füzetedre. Nyiss egy új füzetet, aminek egy moduljába (lásd a Téma összefoglalót) beviszed az 1 soros makrót.
Sub mm()
Rows(ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count + 1 & ":" & Rows.Count).Delete
End SubÁllj a kérdéses füzeted kérdéses lapjára, és indítsd a makrót – Alt +F8-ra feljön egy ablak, ahol kiválaszthatod az mm címűt.
Nézd meg, rendbejött-e. Ha igen, adj új mentést a füzetre.Ez a makró megkeresi a füzetben azt a sort, ahol az utolsó bevitt érték van, és az alatta lévő sorokat törli.
Ha valamikor volt egy adat jóval lejjebb, amit később töröltetek, az Excel megjegyzi ezt az egyszeri beírást, és ennek a soráig állítja be a görgető sávot. A makró "elfelejteti" a hajdani beírást.
-
tzimash
őstag
válasz
retesz147 #32947 üzenetére
Sok mindent nem találtam róla, de úgy csináltam, hogy a kiterjesztést xlsx-ről átneveztem zip-re. Így beletudtam mászni a fájlba egy fájlkezelővel, ahol a valami.zip\xl\worksheets\ mappában lévő sheet1.xml-t (vagy amelyik problémás) megnyitottam notepaddal, ahol megkerestem a sorokra vonatkozó (erre már nem emlékszem pontosan, most meg nem találom) részt és átírtam 1048576-ról kevesebbre.
Mindezt valami neten talált angol leírás alapján. Működött, többször is kénytelen voltam használni, mert az akkori főnököm rendszeresen gallyra vágta ily módon a fájlt. Igaz makró abban nem volt. Mindenesetre mielőtt belekezdesz csinálj egy biztonsági másolatot -
Delila_1
veterán
válasz
retesz147 #19497 üzenetére
A képeken nem látszanak a sor- és oszlopazonosítók, így nem tudom megírni a képletet. Nem baj, a SZUMHA függvénnyel Te is meg tudod írni.
Figyelj a hivatkozásokra! A tartomány és a kritérium meghatározásánál fix oszlopok legyenek, az összegtartomány relatív oszlopra hivatkozzon.
-
-
slashing
senior tag
válasz
retesz147 #19473 üzenetére
hát a legegyszerűbb megoldás az a napi vezetés, minden nap új táblázat, minden hónapban meg egy összesítő táblázat ami kiszámolj az össze napiból azt amit te akarsz és csinálja a diagrammokat stb...
de én nem vagyok excel mágus csak ez olyan józan paraszti ész típusú hsz.
-
Delila_1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest