- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
whatnot #17843 üzenetére
én inkább biztosra szoktam menni és összetákolom dateparttal. mittomén ilyesmi:
datenow = DatePart("yyyy", Date) & Right("0" & DatePart("m", Date), 2) & Right("0" & DatePart("d", Date), 2) & Right("0" & DatePart("h", Time), 2) & Right("0" & DatePart("n", Time), 2)
elég favágás, de ha meló van inkább befavágom ezt 5 mp alatt.
más: volt régen egy olyan makró, amivel úgy tudtam emailezni a táblát, hogy nem jött a görcsi outlook figyelmeztető üzenet. megvan ez valakinek, vagy kezdjek turkálni? köszi.
(ja, amúgy a gombicsek-csinálást nem felejti el a Citrix, szóval minden szuper.)
-
atillaahun
veterán
válasz
whatnot #17452 üzenetére
Ilyen 1-2 százezer soros tábláknál nekem is nagyon haldoklott már a gép, az segít valamit ha kikapcsolod a Képlet-ek között az automatikus újraszámolást, és csak kézzel nyomogatod neki F9-el, amikor éppen szükséges, mert magától minden kattintás után elkezd gondolkozni valamin.
-
Mutt
senior tag
válasz
whatnot #17321 üzenetére
Hello,
... Format(Date-1, "yyyy/mm/dd") ...
A / jel mindig a területi beállításoknál használandó dátum elválasztót jelenti. Magyar Windows esetén a dátum elválasztó alapból a pont, ezért kapod a '2013.03.18'-at.
A megoldás, hogy használod a \ jelet a / előtt, amely az utána lévő karaktert értelmezés nélkül megjeleníti.Format(Date-1, "yyyy\/mm\/dd")
üdv.
-
motinka
tag
válasz
whatnot #17262 üzenetére
köszönöm a segítségeteket. de megoldom egy nem túl elegáns megoldással, a vasárnapoknál beteszek egy -1 et a függvénybe és akkor annyit mutat mint az előző 6 napé. így ha rákeres az adott hétre akkor azt is ahhoz számolja.
Lehet hogy ezt a hét első napja beállítást, egy másik programból emlékszem?
Ettől függetlenül elég érdekes hogy annyi mindent be lehet állítani az excelnek alapba, pont ezt nem? -
Delila_1
veterán
válasz
whatnot #17227 üzenetére
Eddig én sem tudtam, most próbáltam ki. Igazából nem az érvényesítés, hanem annak a látható jele, a nyíl a kép. Úgy látszik, ezt veszi első számú képnek – mivel ezt viszed be elsőként a lapra. A For Each ciklussal az összes képet töröltetted, közöttük az elsőt is.
Több próbát tettem, többször betöltöttem az érvényesítéssel a kiválasztott képet, minden rendben volt, de épp az előző percben megint eltüntette a nyilat.
-
Delila_1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Transmission (Mac OS X, Unix, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest