- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truz
csendes tag
válasz
Fferi50 #46112 üzenetére
Szia!
A példa egy random példa, az igazi táblázatom nem ez. Több más adat is szerepel(ni fog), és per pill így havi bontásban az én agymenésem szerint jobban átlátom, mintha ömlesztve lenne minden. Tudoom, léteznek szűrők, ezer lehetőség is még, ...
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
Eddig halogattam ennek a kimutatás készítés témának a körbejárását - korábban nem dolgoztam vele, csak az utóbbi időben kerülgetett -, de most így, hogy irányba állítottál és megadtad a kezdőlökést, muszáj volt nekiugranom. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.
Köszönöm a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest