Hirdetés
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi183
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nahát kedves m.zmrzlina (szeretem a fagyit
) teljesen lenyűgöztél. Itthon tökéletesen működik, remélem benn is fog
Köszönöm szépen!!Abban esetleg tudsz segíteni, hogy ha van egy táblázatom, mint amit először küldtem, hogy tele van cellaösszevonásokkal, de üres cellákkal is, hogy ha átmásolom egy másik fülre, akkor egyből megoldható legyen, hogy az összevont cellák helyett ezekben egyesével jelenjen meg az összevont felirat.
Pl A2:A5-ban van egy név, de szeretném, ha nekem mind a négy cellába kiírja ugyanazt. Láttam már erre megoldást visszaolvasgatva, csak az azért nem jó nekem, mert előfordulnak eredetileg üres cellák, és azt nem szeretném a legelső felette lévő értékkel kitölteni, hanem azok jók üresen. Persze lehet, hogy ezt már kérdezték és elsiklottam felette...
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) teljesen lenyűgöztél. Itthon tökéletesen működik, remélem benn is fog
Fferi50