- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Diagramon ábrázoltam adatokat és felvettem a trendvonalat. Megjelenítettem az egyenletet, ami a következő: y = 742,46e-0,001x (A "-0,001x" wordben felsőhivatkozás, szóval itt hatványozás van, "-0,001x"-ediken)
Ebből milyen képletet kell írni, hogy elfogadja az excel? Ezt nem fogadta el: =742,46e^-0,001*A3
A célom az, hogy egy lineárisan változóhoz, mint ami az x tengelyen van (legyen távolság), annak tetszőleges pontján megtudjam egy nem lineárisan változó valami értékét. A képletben is azért van A3, mert a képletet celláról cellára másolnám, szóval ez egy relatív hivatkozás.
Az „e” mit jelent az egyenletben?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50