- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
El vagyok kényeztetve, köszönöm (valóban a 2007-et használom), igazán kimerítő válaszokat kapok, a dedós szintemhez mérten.

Ha adott nekem az interneten egy táblázat, amiben számomra szükséges adatok vannak, de csak úgy tudom bemásolni Excelbe, mint általános formátum, azzal tudok valamit tenni?
Konkrétan: szépen táblázatban vannak nekem felületméretek, de utána írva mindenhova gondosan, hogy m2. Nekem ezekből kellene átlagot számolnom, de alapvetően ugye értékhibával kidobja az átlagszámítási képletet, merthogy nem értelmezhető. Ezeket valahogy ki tudom szűrni? Vagy pedig az én magam egyszerű módján csináljak mellé még egy oszlopot, és irogassam át a számokat? Kicsit hosszadalmas lenne, bár elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50