- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
Na, ez egy szép kérdés. Először is tőzsdén egy év kb 250 kereskedési napból áll (hétvége, ünnepnap lejön). Tehát mondjuk az OTP kereskedési napjait kellene alapul venni, aztán ahhoz rendezni a dolgot.
A BÉT-ről nem tudom hogyan tudod lehúzni az adatokat, de a Csopak alapján azt látom, hogy kezdetben csak azon napokon van adat, amikor volt kereskedés. De 1997.08.14-e után már minden kereskedési nap fel van sorolva. Csak sajnos amikor nem történt kereskedés, akkor üresek a cellák.
Javasolnám a portfolio letöltési honlapját. Igaz ez csak 1995-től indít, de csöppet jobb.
Miután megvannak az adatok, utána a következő fájl átnézését javaslom. Fkeres-sel meg lehet oldani a dolgot, csak kell elé egy HA, HIBÁS függvény is. Nem tom, hogy az fkeres utolsó lehetőségébe be kell-e írni a HAMIS feltételt. Ennek kipróbálását rád bízom.
A szakdogámnál én is BÉT a 18 részvényének adatait használtam. Nem tudom, neked mire kell, de szerintem érdemes átgondolni, hogy kell-e mind az 50 részvény, illetve részvényenként minden adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50