Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Írásban elég nehéz átadni magát a feladatot amit kitaláltam, mert elég összetett az egész, de akkor nagyon leegyszerűsítem az egészet és más szemszögből közelítem meg.
Van 3db üres cellánk amit ki kellene tölteni függvényekkel:
Súly
Mennyit visznek el (ezt DARAB2 függvénnyel megoldottam, ahol külön cellában beírva látom, hogy ebből ennyit a másikból annyit viszek el)
Maga a termék megnevezésAz alábbi adatok meg vannak határozva egy külön táblázatban, de most például:
Alma ami súlyra 2kg
Körte ami súlyra 4kgHa azt mondom, hogy mennyiségre 5db kérek:
Ebből legyen 2db alma és 3db körte
Akkor azt beírva egy cellába, hogy 2alma és 3körte, akkor kiadja a súlyát.2*2(2alma)+3*4(3körte)=16 (súly)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest