Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
FKERES függvénnyel kapcsolatos kérdésem lenne.
Adott egy beosztás munkalap. A munkalapon "A" oszlopban található a munkavállaló neve. Mellette külön oszloponként a következők találhatóak: munkaidő kezdete, munkaidő vége, ledolgozott órák, szünet stb. Ezek ismétlődnek naponként!
Egy jelenléti ívet szeretnék készíteni amiben az FKERES függvényt kívántam használni.
Ebben a jelenléti ívben az "A" oszlopban szerepelnek a dátumok, mellette a munkaidő kezdete, vége, ledolgozott órák száma.A problémám az, hogy megadom én az FKERES függvénynek az adatokat, ami szépen hozza is az első nap munkaidő kezdetét, de így képlet nem másolható, mivel úgy kellene nekem, hogy pl. március 1-én az adatot a 3. oszlopból vegye, március 2-án meg a 8. oszlopból..Ezt most kézzel kellene megadnom mind a 31 napra az FKERES függvénynek vagy lehet úgy másolhatóvá tenni a képletet, hogy az oszlopszámok 5-tel változzanak másolásnál?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Ronyman
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50