- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ala
tag
válasz
ny.janos #38411 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Végül ny.janos leírása alapján: a feltételes formázás előtt a cella egyesítést visszavontam, létrehoztam az üres feltételt, és a nem egyenlő feltételt, majd újra egyesítettem a cellát, és kijelöltem az összes többit, amire értelmezni szeretném.
Mutt és Delila_1 köszönöm nektek is a segítséget!
Mellesleg átnéztem a jelenlegi munkalapokon a feltételes formázásokat, és tényleg sokkal átláthatóbb, ha az érvényességnél van beállítva, hogy mire vonatkozzon.
Viszont lenne még egy formázási kérdésem, amire egyenlőre nem kaptam választ a google-től.
Szóval, van egy megformázott táblázat rész, amiben többször alkalmazok autókitöltést, mert mindig van mit változtatni, és nagyon unom, hogy mindig újra kell formázni a területet. nem lehet valahogyan rögzíteni a formázást, hogy az auto kitöltéssel és a Ctrl+egér mozgatással (amúgy ezt hogyan lehet egyszerűen megfogalmazni?) csak a cella tartalma másolódjon a formázás ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő