Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Alapszintű excel használó vagyok (Office Pro 2016 Plus),és a következőt próbálnám a segítségetekkel megoldani:
Egy excel táblázatban szeretnék a sorokban lévő egyes cellák tartalmának felhasználásával QR kódot készíteni.
Soronként egyet.
Már ott elakadtam,hogy az Excelben a Strokescribe ribbon fület előcsaljam...Ehhez telepíteni kell a Strokescribe alkalmazást?
Esetleg az áruházból letölthető valamelyik QR bővítménnyel nem lehetne valahogy operálni?
Remélem érthető volt,ha nem bocs!Írjátok az abszolút hozzá nem értésem számlájára...
Minden segítséget köszi előre is,és kérek mindenkit,hogy próbáljon az én tudásszintemhez igazodni a válaszadáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest