- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #37264 üzenetére
A makró, amit linkeltél lefut végre, nem úgy, mint az enyém, viszont annyit csinál, hogy a fejlécet kitörli - amiben amúgy nincs benne az 'OK' szó, tehát nem kéne törölnie. A többi sor ugyanúgy megmarad. Szóval a fejléccel kevesebb sor marad meg annak ellenére, hogy az adott oszlopban van egy csomó OK, aminek a sorát törölni kéne.
A második kérdés: tudom, hogy nem kell hozzá makró csak elég bonyolult fájllal dolgozom. 150 MB. És gyorsra kell csinálni nem jelölgetek semmit, hanem megnyomom a gombot lefut a makró és boldog vagyok.
Azért kérdeztem, hogy nincs-e olyan megoldás, ami nem vágólapra teszi ezt az adat mennyiséget és utána bemásolja értékként, cellánként, hanem a cellákat értékre állítja.
Van-e ilyen? Erre irányult a kérdés, mert így nagyon lassú.@vgyuri: az előző bekezdés vonatkozik erre is
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest