Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvázi
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Megköszönöm a türelmed, szerintem nem tudtam elmagyarázni a problémám, vagy nem értem a választ.

Megpróbálom részletesen:
Van egy táblálázat aminek A oszlopában A4 cellától Ax celláig nevek vannak kb. 8-900 (A2-Pisti; A3-Géza; A3-Jani ... stb). A nevek mellett értékek sacc 20db.
A B C
1
2 Pisti 2 4
3 Géza 3 6
4 Jani 1 1Azt szeretném megoldani, természetesen egy sokkal nagyobb táblába, hogy ha az A1- be beírom pl. Géza, akkor a B1-be kiírja, hogy 9. Utána ha mást szeretnék lekérdezni, akkor A1-be beírom, hogy Jani, akkor kiadja B1-be, hogy 2.
A lényeg, hogy nem szűrővel szeretném megoldani, hanem ha egy nevet beírok, akkor adja ki mellé a szum értéket.
Remélem érthetően le tudtam írni. Ha nem akkor asszem feladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50