- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulli86
tag
Sziasztok!
Középkategóriás excel felhasználó vagyok. Feltételes formázások még mennek, meg függvények alkalmazása, de Makrót már nem tudok használni. Van egy kérdésem, amire se neten, se fórumon nem találtam választ, pedig biztos hogy nem csak nekem jött elő ez a probléma.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egyes cellákat színnel jelölöm meg, áttekinthetőség és egyszerűség miatt. És ezek a cellák számokat tartalmaznak. Szeretném ezeket a cellákat összeadni egy harmadik cellába. A "szumha" függvény nekem tökre megfelelne, ha kritériumnak meg tudnám adni, hogy melyik színű cellákat adja össze. De se színkódolást, se semmit nem találtam, amit kritériumnak beírhatnék. Tudtok ebben segíteni? Ha igen, színkódolást, hol lehet megnézni?
A segítséget előre is köszönöm!Üdv: Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50