- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bekékült a Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdvözlet!
Nagyjából elég jól bánok az excel függvényekkel, viszont most egy kis problémába futottam.
Adott egy táblázat, és egy külön cellában lévő érték.
A külön cellában lévő értéket kellene összehasonlítani a táblázat egyik oszlopában lévő értékekkel úgy, hogy ha két sor értéke között van a vizsgált cellában lévő érték, úgy a másik oszlopban lévő értéket írja ki.
Ez most bonyolultan hangzik, de példával szemléltetem így egyszerűbb:adott egy sportfogadási stratégia, ahol ki szeretném íratni, hogy mi legyen a következő ajánlott tét, a "bukott" pénz alapján. 2oszlop és egy cella adott. A cellában van a havi mérleg (bukott pénz), a táblázat első oszlopában vannak a tétek, a 2. oszlopában az összehasonlítandó értékek. Ha a bukott pénz valamelyik intervallumba esik (esetünkben a 762Ft az 550 és a 900 közé) úgy az ajánlott tét a 900-nál lévő 350Ft lesz).

Erre kellene nekem egy automatikus kiíratás, hogy összevesse a bukott pénzt a táblázat egyik oszlopával, és a másik oszlopbeli értéket írja ki

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50