-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
hallgat #14105 üzenetére
Igen, a kódomat írva nekem is az volt a legfőbb gondom, hogy hogyan lehetne gyorsan törölni, Szerencsére rátaláltam arra az utasításra, ami képes kijelölni az üres cellákat. Innen már csak üressé kellett tennem a megcélzott elemeket, az meg ment gyorsan.
De egyébként a fenti problémára van jobb megoldás is, nem tudom, a 2003-ban megy-e:
- jelöld ki a teljes táblázatot: Ctrl + Shift + Space (ez is jó trükk amúgy)
- Adatok fül, Adateszközök, Ismétlődések eltávolítása
- kiválasztod az oszlopo(ka)t, amik alapján az ismétlődést megállapítodennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest