- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
válasz
matekmatika
üzenetére
Én is feltételeztem, hogy csak vhogy így lehet majd megoldani. De egyébként ez így jó, ahogy elmesélted.
De akkor már azt kéne hogy az éppen használatban lévő helység csoport neveket is mentse ki és mellé a két összesen (azért mert a helységcsoport nevekre is kell majd még hivatkoznom
)
És akkor kéne még a mindösszesenből a kiszámított alapteület és a redukált alapterület.
Jah és még vmi a helyiségcsoportonkénti összesen alapterületet, és a mindösszesent kerekíteni kéne egyesekre... és az összes számított értéknek (összesen alapter, red. alapter; mindösszesen alapter, red. alapter) félkövérnek kellene lennie.
Uhh nem tudom hogy hogy fogy tudni ezt meghálálni
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Fferi50