- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Persze. Azaz igen be volt zárva. Mivel a makro ugy indul, hogy létrehoz egy új munkafüzetet, ezért gondoltam már az elején el kell menteni egy bizonyos fájlnév alatt, hogy lehessen rá hivatkozni. A ''Munkafüzet1'' is maradhatott volna amit alapból ajánl, de mi van ha már van nyitva egy Munkafüzet1 táblázat. Akkor képes belerondítani. Így gondoltam rögtön ahogy megnyitom el is mentem, és ugye jó lenne ha a dátum benne lenne a fájlnévben. De a MA() függvényt ha vágólapra teszem akkor ez lesz a vágólapon:''MA()'', nem pedig a dátum, mégha az is látszi. Egy másik cellába mentettem értékként így lett:''38794'' <--- ez van ma
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Fferi50