- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SomethinWild
csendes tag
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
SomethinWild #4598 üzenetére
Semmit nem kell hekkelgetni! A revolut alkalmazásba a kártya menüben a legfelső pont: hozzáadás a google-hoz!
-
SomethinWild
csendes tag
válasz
norrberth #4596 üzenetére
Köszi. Telepítettem az apk-t (bár ez nem Google Pay, hanem a régi Android Pay), és most megjelent a Fiókszolgáltatások közt a Google pay. Hozzáadtam a Revolut kártyámat, holnap ki is próbálom.
Mondjuk erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy "nem működik rendesen". Hekkelgetni kell egy banki szolgáltatást, ami elvileg elérhető? Komolyan?
Android, menj haza, részeg vagy. -
Hovi
aktív tag
válasz
SomethinWild #4594 üzenetére
Nemrég csináltam a nejem telefonján. Én sem tudtam hozzáadni kártyát. Így ahogy feljebb is írják: GPay apk letölt. Kártya betesz, GPay app törölhető. Ezután a fiókszolgáltatások között ott lesz (s marad is) a GooglePay.
-
norrberth
addikt
válasz
-
emeritus
tag
válasz
A GPay elérésével a pay.google.com oldalon is próbálkozhatsz, hacsak onnan is nem tünt el.
-
SomethinWild
csendes tag
Elkövettem azt a hibát, hogy ismét visszatértem Androidra, reménykedve abban, hogy most már működik (jól) a GPay.
Vettem egy vadiúj S21-et a Telekomnál. Ami fura (a legutóbb óta), hogy a Beállítások -> Google -> Fiókszolgáltatások közül "eltűnt" a Google Pay. Kb egy évvel ezelőtt innen tudtam manuálisan hozzáadni kártyákat, most nem.
GPay appot sehol nem találok a Play Store-ban (ahol magyar hozzászólásokat is találok, oda az van írva, hogy "Not available in your country".
Az NFC beállítások között ugyanakkor kiválaszthatom a GPay-t.... de mi értelme, ha nem tudom hozzáadni a kártyáimat?
Próbáltam a Revoluttal is, abban az appban sem találtam ilyen opciót (ti. "Add to Google Pay").
Mi lehet a gáz? -
norrberth
addikt
1.5 hete jelentettem be a Simple kártya digitalizáció hibát.
Eddig semmi válasz.. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
slice14 #4583 üzenetére
Ezt a Playben való engedélyezést hogyan kell kivitelezni? PC-n weben megtalálom a playstoreos Gpay linket, azt írja Ez az alkalmazás letölthető az eszközödre, viszont a zöld Telepítés gomb inaktív, szürke. Telefonon megnyitva a linket ez az alkalmazás nem érhető el az országodban. Mikor bejött a Gpay Magyarországra nekem is megjelent random magától az alkalmazás listában az app, pár napig fent volt, majd eltűnt. Ez megtörtént 2-3x, majd végleg eltűnt és azóta se tudom sehogy visszavarázsolni.
-
slice14
veterán
Nálam a hivatalos magyar indulás előtt is, már 2020 február óta a Google Play-ből frissült a GPay. Valamint már előtte is GPay-ből állítottam be a Curve MC kártyám érintéses fizetésre. Emlékeim szerint a Wise-t is be tudtam állítani 2020-tól.
Tény hogy az OP telefonokon gyárilag fent van a GPay, csak engedélyezni kell az appot a Play-ben.
Mind a három kártya a GPay-ben lett beállítva érintéses fizetésre. Sőt a Wise béta Visa kártyáját is hozzá tudnám adni, de míg érvényes a fizikai, addig nem látom értelmét.ui: Magyar régiós a Google fiókom.
-
Hovi
aktív tag
Nejemnek "csak" társkártyája van a KH-nál. Tehát nem társtulajdonos, így nincs mobilbank app sem. De azért csak jó lenne GPay-al fizetnie. Így apk letölt, kártya felvisz. Igen ám, de nincs sms ellenőrzés, csak egy telefonszám. Azt felhívva, személyazonosság igazolva, s tadam: működik a GPay neki is. Öröm s boldogság.
-
vacs
veterán
Én pár hete csináltam meg, akkor hibátlanul működött a K&H > GPay (szintén android 10), és azóta is ezzel fizetek, tökéletes.
Telefont indítsd újra, Mobilbank appban csinálj gyorsítótár törlést, esetleg összes adat törlést.
Nekem nem volt előtte fent a GPay app, ha neked most fent van, akkor lehetséges, hogy ez kavar be.Slice14: K&H-s kártyát, csak a K&H appon keresztül lehet hozzá adni a Google Pay-hez.
-
hhgygy
senior tag
Üdv, K&H mobilbank próbálom hozzáadni az új MasterCard kártyámat a GPayhez de az app egyszerűen kilép (meghal).
Másnál is? Android 10 -
norrberth
addikt
Felhívtam a Simple ügyfélszolgálatot!
Felvette valami aranyos kis csaj.
Tuti fullos lehetett!Elmondtam neki Simple kártyát nem tudom digitalizálni..
Küldött valami kódot az e mail emre.
Vissza kellett olvasni.És mondta ez nem egyedi eset.. Küldi tovább a kollégáknak.
Akik kijavítják a hibát.
Azt mondja a héten kijavítsák.. Mert sajnos ő nem tudja.
De ismert hibáról van szó.Mi ebből a tanulság?? A Simple még mindig szar
-
norrberth
addikt
válasz
slice14 #4571 üzenetére
Így van!
Nem működik az érintésmentes fizetés.De eddig tudtam digitalizálni.
Valamiért nem megy, egy kártyával se.Nyomok egy
Érintésmentes fizetés igénylését.
És digitális kártya kibocsátás hiba.
Cib el is. Eddig gond nélkül ment..
Sőt be is volt téve alá mármint digitalizálva, és nézem ma a feltöltést, Hiba!
Hát mondom ez meg mi.írtam a simple nek levelet, azt írták, náluk minden hibátlan a rendszerben.
Lépjek ki meg be az abba.
Meg nyomjak egy adat törlést.Ha kitörlöm az összes kártyát.
Kilépek meg be a Simple appba.
Akkor is feldobja van 1 kártya ami alkalmas az érintésmentes fizetésre.
De nincs is betéve alá semmi. -
ACE-
addikt
válasz
norrberth #4567 üzenetére
Tyű, akkor még mindig sötétség honol nálad.
Ahogyan nutfile is írta (csak úgy tűnik read only üzemmódban vagy) az OTP-nél különbözőbb kártyákat DIGITALIZÁLNI, és Simple-ben NFC-s fizetésre használni. Ha Simple-vel akarsz valamilyen weboldalon fizetni, vagy feltölteni az OTP Simple kártyádat, azt lehet velük... -
ACE-
addikt
válasz
norrberth #4564 üzenetére
Akkor írj értelmesen, mert ebből:
Nem tudja valaki miért nem tudom digitalizálni a Bankkártyámat a Simple pay alatt?
Eddig működött Revolut, meg TW kártyámmal is.
Most gondolt egyet a napokban és nem megy.
az tűnik ki, hogy a Revolut vagy TW kártyát akarod digitalizálni. Ha azokról akarsz feltölteni, akkor megpróbálnám hogy törlöm, majd ismét hozzáadom a Simple kártyákhoz, mert a PSD2 óta "meghibásodhatott". -
norrberth
addikt
Nincs valakinek 3.40.1 től régebbi Simple pay?
Vagy letölteni honnan lehetne? -
norrberth
addikt
Havi 45 ezres feltöltősről van szó.
melyet szinte bármilyen bankkártyáról feltölthetsz.Meg eddig ment?
Most miért lett rossz.
Be volt már rögzítve, és működött is. -
kammler
senior tag
válasz
lord.lakli #4553 üzenetére
Amúgy működik a saját érintős fizetésük is, meg a goohle pay is szépen a K&H-val eddig.
-
kammler
senior tag
válasz
lord.lakli #4550 üzenetére
Most épp lehalt a K&H....
-
kammler
senior tag
válasz
lord.lakli #4550 üzenetére
Igen, egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Háztartási gépek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest