Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
McAdam6
aktív tag
Dirt 4 6.24€ Steam
-
reelc
veterán
Akciósak a Grim Dawn címek!
Grim Dawn €4,99
Grim Dawn - Crucible Mode DLC €4,86
Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion €12,59
Grim Dawn - Forgotten Gods Expansion €10,50
Grim Dawn - Steam Loyalist Items Pack €6,74 -
maross
nagyúr
válasz
raskolnikoff #35094 üzenetére
en nem pont igy emlekszem, ha barmit vasaroltal (ertsd a 0 euros aktualis ingyen jatekot behuztad), akkor kaptal kupont. es ha neadjisten nagyon sokat elvertel ennel a gaz cegnel (14.99eur-10eur = 4.99 eur), akkor kaptal egy ujabb tiz euros kupont. nem eppen ugyanaz a ket tortenet.
-
FunPro
őstag
válasz
bullseye #35093 üzenetére
Ahogy nézem az epic váltása nem kicsit érdekes.
A vételi árfolyama ugye 300 forint, ahogy a kuponnál kiderült.
Az eladásija viszont már érdekesebb. Ránézésre 345 forintra mérik az euró-t, ami egyébként tényleg baráti ár, mert a mostani árfolyam olyan 357 a bankoknál.Viszont van egy (biztos több) érdekes tétel.
Surgeon simulator 2:
Euróban 21, forintban 6900. Ami 329-es árfolyam. Pedig azt gondolnám, hogy egységesen váltanak 345-el, de ezek szerint valami megkülönböztetés van, bár nem tudom mi alapján. Lehet rendszerhiba. -
raskolnikoff
őstag
válasz
twollah1976 #35085 üzenetére
Ugyebár itt a lényeg hogy nem a fánkok miatt rendelted a pizzát, a 15 eus vásárlás pedig feltétele volt a 10 eus kuponnak (szal nem ingyen volt) és az emberek ezért vásároltak.
Na mind1, kár volt a billkopptatásomért...[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Viszont tegnap még úgy tűnt, hogy az Epic olcsóbban adja az eurót, mint a bankok. Na nem 300-ért, de 325-335 körül.
-
warcat
veterán
Mivel úgyis takarítás lesz: alapvetően Epic 10 dolláros kupont ad, ezt az EUban feltolták 10 euróra.Nem az eurót váltották gyengén, persze nyilván rosszul jártunk.
Igazi offtopik: sose bánj szarul azzal, aki a kajádat készíti/kezeli ahogy már előttem céloztak rá - a legegyszerűbb kicsinyes bosszút állni rajtad, ennél jobban nem megyek bele, mindenki olyan gusztustalanságot képzelhet ide amit akar. Én nem használok kajafutár szolgáltatást
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Jaj tényleg mikor még pesten laktam volt ilyen minden tizedik pizzához fánk vagy mi de sose szoltak elöre igy nem tudtam szolni hogy ne tegyenek rá baracklekvárt mert nem szeretem, inkább üresen hozzák ki.
-
Segal
veterán
válasz
twollah1976 #35088 üzenetére
Tény és való a gyros is a józsefvárosi piacon volt a legfinomabb. Egyetlen kóbor állat sem volt a környéken, de nem is kérdezte az ember hogy miből készült
-
Segal
veterán
válasz
raskolnikoff #35077 üzenetére
Összedobjuk neked azt az 1-2 eurot szerintem csak ne legyen álmatlan éjszakád
-
twollah1976
őstag
válasz
s7evcsenko #35086 üzenetére
Attol olyan jo az ize.
Ahogy a gyrososnal is ha nem a Juszuf kop bele, hanem a Kemal mar nem annyira jo.
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #35086 üzenetére
kicsit morzsoltabb volt a kozepe mint altalaban, de ingyen jo volt
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Az a fánk tuti, hogy össze volt fütyizve!
-
Egon
nagyúr
válasz
Jól értem? Szerinted az Epic lehúzott téged azzal, hogy korábban kaptál ingyen egy kupont, aminek az értékét csökkentették?
LOL...
-
maross
nagyúr
válasz
kegyes lehet veled az elet, ha a leertekelodott ingyen kupon b*ta fel legjobban ma az agyad...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
FunPro #35078 üzenetére
Igen, csak van az, amikor tudod, hogy annyiért megéri és van az, amikor azt mondod, hogy erre alszol egyet. Volt az a kb. két óra, amikor a steam elnézett valamit és a Gears5+Tactics együtt valami 33Eur körül volt. A Tactics miatt lehet megszavaztam volna, hátha... Mire a teszteket megnézegettem javították a hibát.
Másik eset pozitív volt, GMG-n a goldosoknak volt -20% az Avengers-re. Mire eldöntöttem, hogy egye fene megéri addigra nem volt kupon. De azóta volt béta is, nem is bánom a dolgot
-
FunPro
őstag
válasz
Én már megtanultam, hogyha valamit annyiért osztogatnak, hogy nekem megéri és pénzem is van rá... INSTANT BUY!
Nem szabad hezitálni, pont az ilyen esetek elkerülése végett.
-
raskolnikoff
őstag
Na akkor két rant
1. Humbli hogy gondolja hogy kiírja, hogy még 13 napig 6.xx euró egy játék, aztán egy nap múlva már 15? Én is hétfőre terveztem a vásárlást. Nem vagyok az azonnal lecsapok rá merha nem én leszek az első szarul alszom típus.
2. A magasságos fair Epic aki küzd a lenyúlás ellen, szépen lehúzott 1-2 euróval mikor kitalálta h 300 ftért váltja a 10 eus kuponomat. Van valami mód hogy átváltsam euróra? Addig is elég volna amíg levásárlom a kupont...bármi trükközésben benne lennék. Gondolom, német ismerősön keresztül pl.?
Mára picit felhúzott ez a két infó...
-
FehérHolló
veterán
válasz
s7evcsenko #35067 üzenetére
Greenmangamingen minden turpisság nélkül is kb ennyi a Control ultimate edition (27 EUR): [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz
Executioner #35070 üzenetére
ez azért jó, mert a 15eur, meg 5070ft, ha te adod a pénzt...
-
s7evcsenko
addikt
válasz
TheNewDawn #35069 üzenetére
Epic cuponnal jön le €10, vagyis most már csak 3000ft.
A chioce-os árból (€25.59) már semmi nem jön le.Sambez:
Én tegnap fedeztem fel a forintos árazást, de a kupon 3000ft-ja nekem is új infó.
Vennék tőlük eurót 300ft-os árfolyamon.[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz
Executioner #35070 üzenetére
Remek.
Akkor még éppen időben sikerült elsütni.
Ez mióta van így? Mert pont két hete még euroban volt. -
Executioner
tag
válasz
Magyarországról már csak forintban tudunk vásárolni. A 10 eurós kupon meg 3000 forintos lett...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Nem gondolnám hogy 10 lejön belőle, maximum 5 , 20% nál több kedvezményt soha nem adott a choice
És annyiért meg már ahogy írtad is, nem BB, mert 5 öt simán megér a season pass szerintem -
törölt tag
válasz
Így, hogy már van Ultimate Edition €25 körül Steamre több helyen is, az alapváltozat szerintem már nem az igazi (így, hogy a Season Pass 2 sztori DLC-t tartalmaz).
Más: A Way Outot vajon visszaveszi a Humble?
-
s7evcsenko
addikt
#akció
Control - Epic games - €24.59 (8500ft)
Akinek maradt még kuponja, annak még lejön belőle €10, úgy igazán BB.Kupon nélkül annyira nem éri meg, mert a humble-n choice-al kb. ugyan ennyi a steames ultimate edition, amiben aszem benne van minden, ami az epicen plusz lóvé.
-
Sziasztok!
EEP (Eisenbahn.exe, vasút, vonat terepasztal szimulátor) árak a Steamen:
13: 30€
13 Expert: 50€14: 2,4€
14 Expert: +3,3€15: 6,6€
15 Expert: 12€
A 14-es verzió feltűnően olcsó, és az értékelései is ennek a legrosszabbak. Tudja valaki, miért? (elméletileg a verziók között nincs nagy különbség…)Van valakinek tapasztalata a 7.5-ös Magyar verzió óta bármelyik résszel?
Előre is köszönöm!
-
Mr.Csizmás
titán
To get a FREE 14 day access code to Xbox Game Pass for PC, you need to:
Login, or register a new account at IGN websiteVisit keys page and press "Get Key" button on Microsoft Game Pass giveaway section -
Riccsiz_h
aktív tag
Humble Bundle nyári akciójának keretében az Apex Legends - Bloodhound and Lifelife Content Bundle most nagyon jó áron van 7.79€ (6.86€ Choice Discounttal)
Akció nélkül 38.99€ és eddig legolcsóbban 24-25€ körül mozgott Originen akcióban.
A pack tartalma:
- Legendary Bloodhound & Lifeline Skins
- Legendary Prowler & Flatline Weapon Skins
- Exclusive Bloodhound Banner and Badge
- Exclusive Lifeline Banner and Badge
- 2,150 Apex CoinsMár csak a 2150 coinért megéri, mert az 20€-ba kerülne ha valaki az ingame boltból venné.
Szerk: ha már megvan a bundle (pl. megvetted Originen anno) akkor csak azután fogja a hibát dobni a Humble oldalán miután megvetted és aktiválni próbálod a linkelt Origin fiókka (Error 3001, please contact the customer support) tehát úgy néz ki csak azok tudják megvenni akiknek még nincs meg a bundle. Szóval nincs olcsón 2150 coin hamár bundle tulajdonos vagy
(igen, én megpróbáltam, de ennyit megért max refundol a support vagy megkapja egy ismerős)
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz
s7evcsenko #35056 üzenetére
2005? Nem stimmel az évjárat
-
Hzsolt11
tag
válasz
s7evcsenko #35056 üzenetére
Tehát az epicen letöltőt verzióval nem is fogom tudni használni?
Mert telepítettem de nem működik -
s7evcsenko
addikt
válasz
Hzsolt11 #35054 üzenetére
Hitman magyarítás
az epicen viszont lehet nem működik, de egy próbát megér. -
s7evcsenko
addikt
-
HUNited
őstag
Sziasztok, tud valaki olcsó Minecraft (ha lehet java verziós, de win10 is jó lehet) kódot valahol?
-
AnonymusX
senior tag
válasz
csuvicsuva #35048 üzenetére
Szerintem a topik témája a lehető legjobb ár feltételek nélkül. Ezen felül pedig mindenki maga dönt, hogy mit vesz meg és hogyan saját preferenciák alapján.
"darabig nem lesz olcsóbb"
Jóslatokba ne bocsátkozzunk. -
AnonymusX
senior tag
válasz
csuvicsuva #35044 üzenetére
Voidun sokkal jobb ára van és ugyanúgy Steames: [link]
-
csuvicsuva
addikt
Dicsak, Control Ulti Steamen kapott 20%-ot, €39.99 helyett így €31.99 szeptember 8-ig.
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #35038 üzenetére
najó de a dune 2 az 92es és akkoriban még nem volt benne videó
amúgy best game eva'
*közben eszembe jutott hogy talán az első game amiben videók voltak az a Mad Dog volt 93ból
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Van bontatlan floppys Windows 95-öm. Úgy rémlik, 35 lemezes.
-
atee_13
őstag
válasz
Lackki #35034 üzenetére
mintha az rémlett volna, ha redaler1 arról ment, de lehet már megkopott az emlék
és tényleg CD-s volt -
Lackki
őstag
-
bullseye
addikt
C&C remastered ORIGIN verzió 6,6 EUR, choice-osoknak 5,8 EUR
-
ZsZso
Közösségépítő
The Way Out - 2.39 € a Humble Store -ban (Originre)
-92% akció, kérdés, hogy ezt tényleg akarták -e
A játék minőségét illetően azért vannak problémák, de ennyiért megérheti, ha valaki nem tolta végig Origin Accessben. Annyit fontos hozzá tudni, hogy két játékos kell hozzá, egyedül nem nagyon lehet végigtolni.
Elvileg elég egy embernek megvenni a játékot, mert kapsz hozzá egy Free Trialt amivel meg tudsz hívni valakit, hogy játszon veled (vagy local melléd ül és probléma letudva). Bővebb infó itt.
-
Vertigo18
addikt
Ezekből melyik, amelyik együttműködős, co-op? Mindegyikhez "egyjátékos" van írva, felülre viszont sokhoz oda van írva, hogy "együttműködő"...
-
Jimbo75
tag
Lehet, hogy azok deluxe kiadások, nem tudom azt nem néztem.
-
Jimbo75
tag
Nekem csak a Blacklist nincs meg, ami 5 euró, arra céloztam, hogy azért nem veszem meg az egész csomagot 30 euróért, hogy az összes többi játék kétszer meglegyen, mikor nekem csak egy kell, ami 5 euró. Remélem így már érted.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
sani88
csendes tag
Sziasztok.
Most a Sea of Thieves gamescom Xbox akcióban.
Kell hozzá PC Xbox Live Gold előfizetés a játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
-
De4d
őstag
[link] Ebből a Bundleból még mindig érdekelne egy Devils Hunt illetve Outcast Second Contact. Ha valaki megvenné és ezek nem érdeklik, vagy megvenném és a többi vihető cserélhető lenne.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #35015 üzenetére
#Akció
Shadowrun Collection -100%
13,80€ 0,00€ HL Epic Store+
3 out of 10, EP 4: "Thank You For Being An Asset" - F2P Epic Store -
Golden9
veterán
#Akció
HITMAN -100%
20,900€ 0,00€ HL Epic Store -
Beretvás
veterán
válasz
raskolnikoff #35013 üzenetére
Már javították..
-
myckey
veterán
válasz
csuvicsuva #35011 üzenetére
Kösz a kieget !
Itt olvastam topicban , mikor keresőztem árakra.....( mármint hogy azért inkább gold, mert abban van ACIII Rm. Szezonban nincs...)Meg is találtam......, aztán érkezett is rá korrekció, azt már nem találtam meg, így néztem be én is.[ Szerkesztve ]
-
ayo
Topikgazda
válasz
pingtest #35008 üzenetére
segítek: Ingyen Magrunner: Dark Pulse
-
myckey
veterán
AC Odyssey Gold és Ultimate edition is akciós UBI storeban.
A Gold 33 eur, de lehet igényelni -20% kupont rá ( 100 U ) így 26,4 Eur . Talán 25,2 körül láttam az eddigi legalacsonyabb árat érte. Ez így majdnem ott is van, ha esetleg valakinek....
Bár láttam, hogy Epicen alap játék + Season pass 10+10 eur körül is volt ( kuponnal ) ..... De a Gold tartalmazza - AC III Remastered,is.
-
pingtest
tag
https://store.steampowered.com/app/209630/Magrunner_Dark_Pulse/
-
Golden9
veterán
#Akció
Dreamcast Collection -87%
29.99€3.99€ Fanatical. -
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #35004 üzenetére
3 out of 10, EP 3: "Pivot Like A Champion" - 0,00€ Epic Store
-
Golden9
veterán
#Akció
Enter the Gungeon -100%
14.99€0,00€ HL Epic Store
God's Trigger -100% 14.99€0,00€ HL Epic Store -
Golden9
veterán
válasz
eszement24 #35002 üzenetére
Állítólag itt osztották. https://www.chubkeys.com/
[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
Tele van a Steamgift Suicide guy játékokkal. Esetleg tud valaki valahol valami akcióról?
-
csuvicsuva
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest