- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
-
DaVE-1
senior tag
Azért mert a season pass kb drágább mint amiért bontásban meg tudod venni a játékot...teljes storyhoz meg kéne a "season pass" vegyed meg külön legyen valami bevételük is a csomagból..
Cd kulcsos helyeken jobb vétel ha a gold kell ,de persze ott is akcióban akkor talán 7 euro alá is beesik -
FunPro
őstag
És ide most belevonom a #49025 hsz-t is, aminek a végén van egy kulcsmondat. "a zenéket újra lehetne licencelni, vagy cserélni, ha akarna vele valaki foglalkozni".
A nintendo például ezért támad és támadhat meg mindent és mindenkit, aki az engedélyük nélkül terjeszti a régi játékait, mert ott mindent egy az egyben ők birtokolnak. Nincsenek jogi nézeteltéréseik másokkal.
Az abandonware valóban egy tákolt fogalom, és elméletileg addig létezik, amig a jogtulajdonos nem tesz lépést annak érdekében, hogy a játék ismét forgalomba kerüljön. Például, ha az említett deadpool játék esetében az akárki újra licenszelné a karaktert a marveltől, vagy a régi fifában kiokoskodnák a zenéket, akkor már nem tartozna eme fogalom alá. Ameddig viszont ezt nem teszi meg valaki, addig a vélt jogtulaj is furcsa helyzetben van. Igazából azt a kérdést kell tisztázni, hogy az adott címnél van-e valaki, aki ha akarná, akkor azon nyomban újra forgalomba hozhatná-e a terméket, mindenféle macera nélkül. Ha nincs ilyen entitás, akkor ellenem sem fog senki fellépni illegális másolat terjesztése és birtoklása miatt. Ezért mondanám szürke zónának, mert ha nincs ember a földön aki jogosan bepereljen, eljárás sem fog indulni ellenem. Magyrország erre egyébként rá tesz még egy lapáttal, mert (ha jól tudom) idehaza a letöltés nem illegális. Az internetről azt töltesz le amit akarsz, ameddig nem osztod meg mással. Persze, ha a jogtulajdonos ezt megneszeli és eljárást indít miatta, az már más kérdés.
A csavar a dologban ha minden igaz az, hogy ez a tákolt fogalom ezen a ponton ér véget. Másolat terjesztés és birtoklás. Nem használhatod fel saját tartalom gyártásához, nem adhatod el saját név alatt, nem módosíthatod, mert ezekbe a dolgokba már könnyebben bele lehet kötni. Márpedig, ha játszani is szeretnél egy játékkal, akkor kénytelen vagy megkerülni a mindenkori másolásvédelmet, amiért viszont már kaphatnál jogi pert a játékhoz társuló licenszszerződés alapján, mert ot egyértelműen meg van jelölve, ki a sértett.
-
evitiguF
senior tag
Áprilisban lejárt a GPU-m, nem fizettem elő rá tovább májusban.
Így most nem volt semmi aktív előfizetésem.
Tegnap próbáltam, akkor technikai hibára hivatkozva nem sikerült, most viszont igen.
Sima game passt ad, nem ultimate-t.Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az új account elég nvidia-ból, vagy nézi a mögötte lévő Windows usert is.
Mert így aug. 29-30án meg lehetne még toldani 3 hónappal. -
Moby
veterán
Szerintem ez ezzel nem függ össze, de nem tudom van-e erről info valahol per cím. Egy biztos, hogy kb 5 éve szűnt meg a mandatory UWP-re kényszerítő korlátozás. Most hogy van-e olyan, ami korábban úgy volt fent, és aztán megváltoztatták, vagy csak az újabbak eleve vagy nem, ezt nem tudom. Nem kizáró ok mindenesetre, tehát bármi felkerülhet máig UWP terjesztésben. De az sem mondható biztosan, hogy ami ott van, az szükségszerűen ilyen. A starfield pl biztosan nem úgy van fenn, mert abba az elcseszett LUT miatt bele kellett nyúlnom(és ezt meg is tettem).
-
basaharc502
aktív tag
Steam-en group buys csoportban szórják a bundle kódokat pár euróért. Érdemes belépni és résen lenni ilyenkor...Én szinte az összes bundle-ből 1-2 €ért meg tudtam venni, amit akartam.
Ennyit a Back 4 Blood is megér szerintem. Act1-et vittem ki, simán jó coop zombis shooter.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest