- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
válasz
tisztelturam #135303 üzenetére
Azt hiszik hogy aki 10+ év alatt nem vett ps-t most majd emiatt fog hogy valaminek a 4. része jött pc-re az első 3 meg nem.
Sztem nem erről szól ez. Sokkal inkább az lehet mögötte, hogy nem akarnak pénzt hagyni az asztalon. Látják az eddigi PC-s portok sikerét. Az első 3 rész sztem (ahogy echterion is írta), kevéssé teljesítené a masterrace-réteg igényeit 2021-ben.
-
echterion
nagyúr
válasz
tisztelturam #135303 üzenetére
Vagy épp túl sok meló van az első hárommal (elég réiek már, komplett motort kellene alatta cserélniük), ha meg nem újítják fel rendesen, a grafikára erősen finnyás PC-s piac le fogja szarni nagy ívben a játékaikat. Sztem inkább ez van mögötte.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tisztelturam #135263 üzenetére
Háromszor ? Bárcsak úgy lenne.... Van az minimum 6 is már
Megkérdezi hogy biztos hogy biztos? Teljesen biztos hogy biztos hogy nagyon biztosan biztos ?
Majd még felajánlja a kupont kb 2X és utána is még 2 katt....
-
kigyi_23
addikt
válasz
tisztelturam #135263 üzenetére
Na erre ajánlhatta volna a 12 dolcsis kedvezményt is akkor se kellene
Persze annyiért már elgondolkodtató max elajándékozom, de hát ez nekem sem bejövős.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tisztelturam #135037 üzenetére
Uncharted 4 mi a fenének, ha az 1-3 részeket meg nem?
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #135004 üzenetére
Pedig nagyon azok.
Bár nézőpont kérdése.
A hamis alvázszámú autóval sincs semmi gond, amíg el nem kap vele a rendőr. -
Zolás
addikt
válasz
tisztelturam #134998 üzenetére
És az Epicen vótmá ingyé is! Bár nem akkora probléma, ha valaki lemaradt annak jól jön. De ez is egy szépséghibája!
-
i2k
őstag
válasz
tisztelturam #134998 üzenetére
Sajnos, a játéknak is van szépséghibája... figyelem, szubjektív jön: hamar uncsivá válhat.
-
Maxxy10
addikt
válasz
tisztelturam #134982 üzenetére
Amit linkeltèl sztem sokkal nagyobb.
Én max ilyen 50£ körüli összeget adnék érte. Szobámba tökéletes lenne. -
ayo
veterán
válasz
tisztelturam #134925 üzenetére
és nem lesz battle royale sem, amit mondjuk nem értek, COD-ban is nagyon ment a dolog.
single meg szerintem nem nagy érvágás, utóbbi pár résznél se volt valami felejthetetlen, ahogy COD részeknél. multi játékoknál egy kis bónusz max, többséget szerintem nem érdekli, főleg nem azért veszik.
-
Maxxy10
addikt
válasz
tisztelturam #134917 üzenetére
Én sose mondtam, hogy az valaha is lesz.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
tisztelturam #134917 üzenetére
Remélem, hogy pont úgy!
-
cskamacska
addikt
válasz
tisztelturam #134828 üzenetére
"a közelharci fegyverek hamar kopnak"
Hujj, de utálom ezt a korlátozást. Az a szint, mint amikor tízpercenként éhen akar halni a világmentő főhős egy "túlélő" elemekkel megpakolt játékban.
Szó se róla, a zombi klisék nem indulnak jól realitás szempontból, mert a valóságban megfelelő lőszer javadalmazással pár 12,7mm-es nehézgéppuskával felszerelt terepjáró le tudna kaszabolni (értsd, a lövedékek becsapódási energiája legalább részben szét tud szaggatni végtagokat, fejet, törzset, nagy tömegben több testen is áthaladva) városnyi népességet.
Ehhez képest teljesen természetes életkép zombiapokalipszis idején, hogy _minden_ katonai ellenőrző pont, védősáv, katonai bázis "le lett rohanva", gyakran kifüstölt(!!), elhagyott páncélosokkal a háttérben.
Gondolom suttyomban vendégszerepeltetett robotok, űrlények, vagy gonosz szuperhősök által, mert ehhez még gorilla erősségű folyamatosan futkározó embertömeg is kevés lenne. Csak tessék megkérdezni bármilyen véreskezű diktátort, milyen esélyei vannak a fegyvertelen tömegnek a katonaság ellen.
"Ugrálós világháborús meg valami jövőbeli multis FPS szerintem több van lassan"
Mint például.
"éves szinte meg pláne több jön ki, mint zombis"
Nagy kiadóknak éves szinten szinte játékuk sincs már.
Wikipedia - List of Ubisoft games 2020–present
azaz az egyik legnagyobb kiadó tavaly év elejétől idáig kiadta a következőket:
2020 nyarán Trackmania néven Trackmania Nations reboot
őszén A Game Of Space nevű VR lebegve-sétáló szimulátor
Watch Dogs: Legion
Assassin's Creed Valhalla
ezévi Just Dance rókabőr
Immortals Fenyx Risingpár port, és kisebb mobil játék
éés ennyi. Ez fért be 17 hónapba. Házi feladatként számoljuk meg a világháborús, a sci-fi, és a zombis FPS-ek arányát.
Na, de hogy ne legyek túl szőrös szívű, legyen itt az ActiBlizzard is
Wikipedia list of Activision games: 2020–presentCall of Duty: Warzone
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remaster
Modern Warfare 2 remaster
Call of Duty: Black Ops Cold War
Crash Bandicoot 4: It's About Time (last gen tavaly, PC+Series+PS5 idén)Magyarul Callofdutyi MMO, évi Callofdutyi, sokadik évi Callofdutyi ráncfelvarrás, deszkás ráncfelvarrás, új Crash Bandicoot rész. Blizzard játékot se adott ki a 2016-os Overwatch óta.
Ha Activision-nek bejön a Warzone, akkor azok se fognak. -
Dilikutya
félisten
válasz
tisztelturam #134828 üzenetére
Dead Island-et (alapjáték, a Riptide nincs meg) ugyan jó pár éve jegelem, de nekem az abszolút nem tűnt egy Rambo szimulátornak. Lőfegyvert alig láttam benne, lőszer csak mutatóban, és a kapanyelet igen hamar szét lehet verni az élőhalottak fején.
State of Decay meg nem eleve egy túlélőjáték? Ami korlátlan lőszerfogyasztás, az a Left 4 Dead 1-2 volt, az valóban nem szól másról. -
cyberkind
félisten
válasz
tisztelturam #134825 üzenetére
Mi a szimulátoros rész?
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #134581 üzenetére
Pár hsz-el visszább írta a macska, hogy mi várható a steam-en, amikor bevezetik a forintot.
Ha tippelnem kéne, epicen is ugyanaz lehet a helyzet. Tehát nem váltanak semmit, hanem a kiadó állítja be, hogy mennyi legyen a játék forintban.
Mert én is akárhogy néztem, nem találtam logikát az ide-oda váltásban.
-
warcat
veterán
válasz
tisztelturam #134384 üzenetére
Ez naponta zajlik és csinálja a support.Az oem kulcsok is újraaktiválhatóak, ezért nem pénzkidobás.
Sőt vehetsz W7, 8, 8.1 kulcsot is, mert azokkal is beaktiválható a W10.De egyébként a leghasznosabb a microfos fiókhoz kötött licensz, alaplapcsere után csak belogoltam vele és visszavontam a régit és aktiválódott is az új.
-
i2k
őstag
válasz
tisztelturam #134380 üzenetére
Bizony - és ez a legnagyobb baj.
Gyak. kidobott pénz (mivel - elviekben - csak a Windows 10 marad, és ezt pofozgatják a végtelenségig, azaz nem lehet legyinteni, hogy a [sosem érkező] Win11-ig kibírja az ember OEM-mel is... alkatrész csere nélkül...) -
válasz
tisztelturam #134380 üzenetére
Pont ez az hátránya. És már egy alaplapcsere is új gépnek számít, és buktad az OEM licencet.
-
i2k
őstag
válasz
tisztelturam #134378 üzenetére
OEM kulcsot nem érdemes vásárolni.
-
cskamacska
addikt
válasz
tisztelturam #134273 üzenetére
Nem találgatás, hivatalosan bejelentették a blogjukon:
Own Control forever when it comes to Choice on March 2nd!Humble Youtube montázs - Control, Chimera Squad, ELEX
Itt megjegyezném, hogy egy előfizetett hónap után már nem dobott 4 dolláros kupont pause-zal való fenyegetés hatására, amit vagy 7-8 hónapig minden hónapban(!) megadott egészen addig, míg be nem adtam a derekam. Kíváncsi vagyok most beadja-e, vagy megint kell hozzá 10 hónap.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
tisztelturam #134122 üzenetére
A Ubisoftos részhez szerintem elég info, hogy egy ideje semmi nem jelent meg tőlük steamen
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest