- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #83047 üzenetére
Ahogy visszaolvastam a topikban kb mindenről szólt a téma, csak játékok ajánlásáról nem. Amúgy megnéztem a szó szerinti ingyenes játékok ajánlását is kb halott az összes jó ideje.... De a sok egyéb nem témába vágó b*romság mellett miért van ezzel olyan hatalmas baj, hogy már a második komment kéri számon mit mertem tenni eme topikban...
-
Źşë'
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #82775 üzenetére
igen, nem árt az óvatosság, még ha valaki azt mondja h ugyan erre ő nem fog rákattolni, majd esetleg a tesója
-
szami777
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #82784 üzenetére
elég egyszer is, hidd el.
-
maddionmax
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #82781 üzenetére
Ez nem direkt link volt, gy ha kimásoltad és megnyitottad, akkor tudtad "megnézni".
Sajnos a png valószínűleg álca és szoftver futtat a háttérben, ami fel/betelepül. Az ilyen szoftver magától fut.
-
regener
veterán
válasz
A linkben képfájl szerepel, de exét tölt le, csak módosítva van a link mintha kép lenne.
-
djculture
félisten
válasz
Kamu képkiterjesztés mert gyakorlatilag egy keyloggers, felmegy a gépedre utána szépen ha bármikor beirod a jelszavadat már meg is kapja az illető.
-
szami777
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #82773 üzenetére
Steamen ír a profilodra megjegyzésként, valószínűleg nem ismerkedni szeretne, hanem rádküld valami ártást.
Én is kaptam ma egy ilyet. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #81812 üzenetére
Ezért kell olyan helyen venni ahol adnak. Az ipon pl ad.
(#81819) Crytek
És ezzel most mi is a baj hogy 7-8k?
Ha VGA mellé volt akkor már nem ér semennyit vagy mi? Ugyanaz a játék amit neten megveszel sokkal többért...
Én se adnám bagóért csak azért mert nekem nem kell vagy VGA mellé járt. -
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle #80786 üzenetére
GMG bekaphatja. Mig usd-ben voltak az árak , nagyon sokat vásároltam tőlük , mióta áttértek fontra , összesen 1 játékot vettem . Ha ugyanez jellemző a többi vásárlóra is , akkor tuti ötlet volt a részükről a váltás.
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #80786 üzenetére
ami még ennél is viccesebb, hogy "speciálisan csak neked" osztogat pl alien isolation season passhoz 25% off kódot, mert olyan jó fej. Csak hogy szinte mindig van náluk 25% off kód, akkor minek futják ezt a felesleges kört
-
bul07
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #78877 üzenetére
(#78879) djculture is
Mint ahogy (#78878) warcat is írta a ipon a megrendelés pillanatában érvényes áron szállítja az előrendelésben megvett játékokat
Nem egy játékot vettem már így tőlük, akár több ezressel is olcsóban mint az előrendelés utolsó hetében lévő árLegalábbis eddig így volt és nem is hiszem hogy változtatnának rajta
Normális üzlet így működik
-
válasz
TESCO-Zsömle #78332 üzenetére
nem ugyanugy... az uplay SZOPÁS részével nem kell foglalkozni a steames-uplayes ubi játékokkal, miközben az "előnyöket" megkapod (awardok, acsivmentek)
djculture (#78338) - te ne irkálj hülyeséget - az fc3 pont ez a szopás kategoria, 20x pecsel és indit, mire játszhatsz, köszönhetően a legalja ubisoft kliensnek
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #78332 üzenetére
naja, csak a steam letölti a játékot és az már a friss verzió, míg uplay lehet 10x is nekikezd az "újabbnál újabb" frissítésnek egymás után...
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #77468 üzenetére
Nemfognak küldeni semmit csak a megjelenés környékének napján. Uplay-en régiókorlát nincs nyelvi lehet, de ezt én ugylátom nem nagyon fogják forditgatni az országok nyelveire mint a ac4-et pl.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #77446 üzenetére
Akkor erről tud valaki valamit? Régiózár/Nyelvi korlát/Akármi?
Hogy megy a digitális előrendelés külsős oldalról? Ott azonnal hozzám is vágnak egy kódot, amit beütök uPlay-be és majd adott napon aktiválódik?
-
tipuka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #77452 üzenetére
Ja értelek már benneteket. akkor az plusz seasson pass a gold edtionos verzió.
Az előrendelőknek jár még kocsi pl, mini cooper, azt tuti nem tartalmazza a seasson pass gondolom?
Tehát elő kell rendelni a gold editiont, hogy mindent megkapjál? -
tipuka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #77446 üzenetére
dobozosban vajon mikor lesz elérhető az ára a gold edition-nak?
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #77012 üzenetére
Senki sem mondott ilyet... de a korábbi hozzászólásomban linkelt sub-redditeket is elég lenne követni ha csak ennyit szeretnél. Ez a topik arra való hogy magyarul meg tudjuk beszélni az aktuális best buy játékokat. szerintem... mert amúgy nincs definiálva sehol sem, hogy mire való, és amíg ez nincs definiálva addig a fórumon aktív tagok szabják meg az igény szerinti társalgási irányt.
(#77014) genndy: ne vedd személyesnek, ezt már korábban le akartam írni, csak most épp a tiedre sikerült reagálni
ez a "mi való ide és mi nem" téma is elég gyakran elő szokott kerülni, mint a "ki mennyiért adja el a bundle játékot".
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #76997 üzenetére
??
(#76999) értem, hát az úgy tényleg cumi :\
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #76986 üzenetére
ha a valóságban is akkorákat rántanál a kormányon mint amekkorákat lehet gépen akkor valóban nem rázná a seggét hanem borulnál a francba
amúgy továbbra is tartom a véleményem hogy az a baj hogy túl élethű akar lenni ezért lesz végül foscsi.
amúgy semmi gond, a trackmania továbbra is kielégíti az ilyen irányú PCs igényeimet
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #76979 üzenetére
nem értek a lovakhoz, de azt hittem hogy azért csúszkál össze vissza az autó, mert próbál élethű lenni. igaz, mondhattam volna azt is hogy ezzel az irányítással élvezhetetlen sz*r. Még csak tucat kacatnak sem lehet mondani, mert azokat legalább el lehet vezetni.
(#76983) djculture: konzolos? még nem döntöttem el hogy kontrollerrel rosszabb irányítani vagy billel, kínomban már váltogattam őket. de talán kontrollerrel hangyabrokinyit rosszabb lenne.
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #76981 üzenetére
Teljesen más rétegnek csinálták úgyhogy nem csoda. Nem egy szimulator cim hanem egy leülök a konzol elé és bohóckodok egyet a haverokkal cim. Perpillanat elég konzolos a grafika is az irányitás is butítva van. Vegyes érzelmeket válltott ki belőlem. pc-re nem sok értelmét látom ennek.
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #76979 üzenetére
Ja én is ezen csodálkoztam, crew meg az élethűség.. Project carsról irná ezt akkor még megérteném..
-
dejaris
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #76926 üzenetére
Igen, csak nem ugrott be elsore, hogy az abra [igy forditott a bing es a gugel is] itt szamjegyet takar. Egy a lenyeg, hogy mar ott van ulayen.
-
válasz
TESCO-Zsömle #76790 üzenetére
Dehogy. Folytasd csak!
-
válasz
TESCO-Zsömle #76757 üzenetére
"Magyaroknak magyar árak"
Az igen! -
echterion
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #76751 üzenetére
Pontosan. A lustaságot (vagy kényelmet, kinek hogy tetszik), meg kell fizetni.
(#76752) GoodSpeed: Sikerült kiválasztanod a fentiekből a legdurvább példát, de ha végiggondolod, alapvetően ez van mögötte. Vagy te miért használod a tömegközlekedést? Mert kényelmesebb, mint napokkal előtte elindulni gyalog...
(#76754) bullseye: Ebbe az irányba inkább nem menjünk el. Aki kimegy az utcára, 99%, hogy a következő fél órában valamilyen hülye szabályt megsért. Van jogsid? Ha nincs is, biztos, mentél már át úgy az úton, hogy nem volt ott zebra és nem is volt a járda meghosszabbításának tekinthető.
Vagy te csak hivatalos magyarországi disztribútortól vettél eddig steam-es játékot, ugye? Se nuveem, se g2a, se amazon, se a többi kódos oldal, akik nem a mi régiónkban árulnak hivatalosan... Na ugye. -
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #76757 üzenetére
Bizony, azt részben tiltják is itt...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #76751 üzenetére
Gondolom te órákat vagy napokat sétálsz két város között, mert példát mutatsz, hogy milyen nem lustának lenni.
Van az mondás, hogy bort iszik vizet prédikál. -
cskamacska
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #76744 üzenetére
Az nem, de a feliratkozásért ingyen kiküldött kódok azok, így ha eladja az újságból kapottat is, akkor tényleg ingyen volt az újság..
A Vatera brigádot meg innen is csókoltatom. De talán igazuk is van, ha már züllés, akkor csináljuk tisztességgel, irány a full kretén.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komolyan? Ok, holnap bemegyek tesco-ba, kiszedem 5 újságból a kódot és
bedobom ide ingyé...felteszem apróra mint eladó.Jó hagyjuk témát, rosszul jövök ki csak belőle. Elnézést.
-
Lackki
őstag
válasz
pont ezt akartam írni... pénzt adott érte és ki van fizetve úgy mondd a játék, innentől miért ne adhatná el?
-
cikasz
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #76389 üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #76171 üzenetére
Microsoft kicsit magára haragitotta ezzel az embereket, sony-nál meg garatuláltak a lépéshez..
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #76169 üzenetére
Hát ja ezt irták ki, nekünk marad a Lara Croft and the Temple of Osiris a ps4-eseknek meg a Tomb Raider: The Definitive Edition :
Dear Tomb Raider Community,
As you may have seen, we’ve just announced that Rise of the Tomb Raider, coming Holiday 2015, is exclusively on Xbox. We consider all of you to be the lifeblood of Tomb Raider and the work we do at Crystal. I’d like to give you some insight into this decision, and why we feel this is the very best thing for the Tomb Raider sequel we’re creating at the studio.
Tomb Raider in 2013 was a success due in large part to your continued support. Our goal has always been to deliver something truly special with Rise of the Tomb Raider. Today’s announcement with Microsoft is one step to help us put Tomb Raider on top of action adventure gaming. Our friends at Microsoft have always seen huge potential in Tomb Raider and have believed in our vision since our first unveil with them on their stage at E3 2011. We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft.
This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC. Those are great systems, with great partners, and amazing communities. We have Lara Croft and the Temple of Osiris coming to those platforms this December, and Tomb Raider: The Definitive Edition is available on PS4.
We know that there are probably many more questions and concerns. Please do send them to us, and we’ll answer to the best of our ability. Meanwhile we’re going all out to try and make something truly special - the most ambitious Tomb Raider game ever built.
Thanks,
Darrell Gallagher
Crystal Dynamics Head of Studios -
szami777
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #75784 üzenetére
Bár nem a telejósdánál dolgozom, de nem kell sokat várni, hogy megvehessed 5k-ért, sőt akár kevesebbért is. Ha nem nagyon sürgős várjál vele szerintem.
Grid2-vel is vártam és milyen jól jártam.
-
csaba951
veterán
válasz
Ennyiért maximum lopottat kapsz! Eddig a legolcsóbb ára kb. ennek a duplája volt...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
17 fontert van legolcsobban a simplycdkeys-en. (6800 Ft, eljen a 400-as font/forint arfolyam... nekem meg 6600 se volt 3 honapja).
-
Heavyrain
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45332 üzenetére
Már módosítottam a hozzászólásomat,de alapból ezt még a végére tettem,erre reagált ollie:
/Ha nem is szeretnéd,hogy munkád legyen vele,akkor is kirakhatod ide,és aki akarja,az elviszi/ -
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #44927 üzenetére
Én is átadom őket ha kell.
-
ZS3NI
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #44892 üzenetére
Nem kérdés volt.
-
maddionmax
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44680 üzenetére
-50% kedvezmény van minde DLC-ből
Így csak 1000EUR kell elköltened
-
WayneGace
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #44623 üzenetére
Ha jól számolom, akkor kb. 1300 forinttal ez olcsóbb.
-
maroskah
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #44623 üzenetére
Hát akkor már jobban megéri az Amazonon.
BioShock + BioShock 2 $4.99
BioShock + BioShock 2 + BioShock Infinite $19.99+
Még egy jó ajánlat(szerintem)
Metro Franchise Pack $19.99
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #44494 üzenetére
Érdekes amúgy 8db dlc dobozos egy meg a steam-en vásárolt..
-
válasz
TESCO-Zsömle #44489 üzenetére
Nekem megvolt a Saint Row the third. viszont kellettek a dlc-k így vettem valakitől egy "the complete packot".
Beaktiváltam steamen 1 kód volt. DLC-ket megkaptam, de az alapjátékot nem kaptam meg még 1x.
-
válasz
Hol irja hogy ebben vannak dlc-k?
-
djculture
félisten
válasz
Szerintem be csak ami megvan belőle az elveszik..
-
válasz
TESCO-Zsömle #44424 üzenetére
Nekem a videokbol se jott le h mit is csinalunk pontosan a jatekban, de szerintem ebbol vmi jutub vadaszat lesz, mert erdekesnek tunik
-
bul07
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #44424 üzenetére
Én megvettem +egy sor, vagyis 4
(ha véletlen egy kártyás lesz már megérte) -
Zimmi91
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44125 üzenetére
Teljesen igaza van a kollégának !
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #43737 üzenetére
Azt írják ajándék az előfizetéshez... akkor ez átverés?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #43737 üzenetére
Hmm.. az úgy más. Hol van az írva?
-
genndy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #40938 üzenetére
Szerintem is meglesz a 10 milla.
-
Mardel
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #40426 üzenetére
Igy van.
Paypal az unicreditnel vezet szamlat, paypalon top up menuben irja mi a szamlaszama es mi legyen a megjegyzes es a nev mezoben. -
warcat
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #40405 üzenetére
Ráadásra kicsit konrétabb tipp találgatásnál:
Dead Space 2, Bulletstorm, MOH: Airborne, and Red Alert 3: Uprising
A bundles játékok mellett ezeknek a játéknak az adataihoz nyúltak hozzá a Steamen.
-
genndy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #40405 üzenetére
Nem lehet még tudni, de valószínű. Egy hét után szokták adni a bónuszokat (szerintem DS2 sanszos).
-
alpihun
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #40395 üzenetére
Clear!
Még mindig él a lehetőség!
http://steamcommunity.com/id/nahne/"Vennék egy egydolcsist steamre tf2 fémért (árat megegyezzük)."
-
3psilon
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #40219 üzenetére
A fenébe.
Pedig alkudozni is akartam. -
x_o_n
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #40208 üzenetére
bizony
és a legjobb hogy bár sok érdekes dolgot kérdeznek priviben,de sok köszönöm-öt kaptam,megérte -
gyantaszuz
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #39949 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #39949 üzenetére
OMG...LOL...
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #39494 üzenetére
Haver pl az itthon dobozosban vett steam-re regelt játékainak egy részét nem tudja elindítani németországban ahova kiment dolgozni... Kiírja a steam hogy nem megfelelő régió, magyar vpn-el meg nem akart szrakodni nem akarja hogy fiókja törölve legyen.
-
danih
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39494 üzenetére
Másik totyikban is épp ezen megy a pörgés. Semmi gond nem lesz. Fél németország tradeli a náluk cenzúrázott játékokat, semmi gond. Nem a valve tiltja ezt, egyszerűen a német törvények alapján Németországban csak a cenzúrázott verzió hozható kereskedelembe. De ez nem jelenti azt, hogy a valve heréletlen verziót nem enged futtatni náluk. Pl. L4D2.
Magyar store-os játékok bárhol futtathatók. Ami meg középkelet-grúziai és korlátozva van futtatásra is, azt itthon sem tudod futtatni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #39492 üzenetére
Ha belegondolok a vpn-es oroszos megoldásba, akkor kétlem, hogy jó szemmel néznék.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #39450 üzenetére
Megvan szerintem, Infernal.
-
válasz
TESCO-Zsömle #39430 üzenetére
naluk jo esellyel nem igy tanitjak az altalanostol kezdve, es ertheto a felhaborodas. mint ahogy romaniaban se epp ugy szol a honfoglalas idoszaka mint nalunk. es miert pont mindig nekunk lenne igazunk, hidd el ok is pontosan ugyanigy meg vannak gyozodve a tanultakrol. nem akarok am belemenni semmilyen vitaba, csak elgondolkodtato, hogy hol az igazsag (gondolom a ket tortenet kozott valahol).
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #39232 üzenetére
Ez eszembe sem jutott,de valóban... igazad lehet!
(#39235) zone
Vásárolni még csak lehet...de beváltani...nincs mit! -
Heavyrain
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #39224 üzenetére
Én abból ezt a dobozos kiadást várom
Csak mondjuk ennek a 80 dolláros nyitóára kicsit sok lesz.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #39060 üzenetére
Hála, az égnek, azt hittem már péntek van, így holnap az első utam a bankba visz majd.
-
Arkennys
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #39060 üzenetére
hát 22 órát ír még ki hogy hátravan
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest