Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Newegg.com - "Rayman Power Pack" - Uplay - 15 dollár
- Rayman Legends,
- Rayman 2,
- Rayman 3,
- Rayman Origins,
- Rayman Raving Rabbids.Getgamesgo.com - "Warhammer 40K Sale"
- WH 40K: Dawn Of War - Dark Crusade
- WH 40K: Dawn Of War - Soulstorm
- WH 40K: Dawn Of War - Winter Assault
- WH 40K: Dawn Of War 1 & 2 Franchise Collection
- WH 40K: Dawn Of War 2
- WH 40K: Dawn Of War 2 - Grand Master Collection
- WH 40K: Dawn Of War 2: Chaos Rising
- WH 40K: Dawn Of War 2: Retribution
- WH 40K: Dawn Of War 2: Retribution - Complete Chapter Packs
- WH 40K: Dawn Of War 2: Retribution - Complete DLC Collection
- WH 40K: Dawn Of War GOTY Edition
- WH 40K: Dawn Of War Master Collection
- WH 40K: Space Marine
- WH 40K: Space Marine Collection -
válasz
maddionmax
üzenetére
Sose lesz ilyen, mert más a gazdaság alapja és az adórendszer filozófiája is...

A panda kuponos dologhoz meg annyit, hogy igen valószínűleg eredetileg is valami összeghez lett volna kötve a használata, csak gondolom valaki hibázott. A hibás rendelések visszamondása meg szívük joga, ezen kár pampogni.

-
-
-
válasz
maddionmax
üzenetére
A 10 dollár nettó ár, a 7 font meg bruttó!
-
Dilikutya
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
7 font és 10 dollár gyakorlatilag ugyanannyi.
Engem jobban zavar, hogy az Activision játékok sosem kapnak 50%-nál nagyobb leárazást, még a nyamvadt 11 éves Call of Duty sem, de az meg nem Gamefly sajátosság. -
Dilikutya
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Konkrétan mindegy, a font 383, a dollár 232, egyik 2683, másik 2320 Ft. Kuponnal csak 2100 lenne. Az a 300Ft különbség hadd ne legyen már tragédia.
-
bul07
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Na megvan a véleményem Pandawill-ről
Én még tudtam élni a kuponnal , és úgy rendeltem hogy fizattem is nekik mert 10$ fellet vásároltam
Erre most kapom az emalt hogy refund-ot kaptam tőllükEzekután ha tehetem lebeszélek mindenkit hogy tőlük vásároljon
Ebay es eldó pesze első üzenetre küldött új telefon tartótt, mert kifoszlott a varássa
-
Dilikutya
félisten
Gamefly lejárt kuponkódot (08.31.) ad ma is? Jófejek.
Amúgy 50%-ot kaptak a Call of Duty-k, 6.99 font a MW 1-2. rész, a kuponnal eddigi legjobb ára lenne a 2. résznek. De lehet, hogy amúgy is, nem tudom. A 3. rész és a Black Ops 15 font, annyiért lassan a Media Marktban is ide adják.
-
eami
veterán
aki esetleg rendelte pandawillből a $10 kuponnal de nem lépte túl a $10, az nézzen rá a rendelés státuszra. Nekem az éjszaka megjött a refund a $10 felett részről és a rendelést törölték. Csak a paypaltól jött mail.
-
cskamacska
addikt
válasz
echterion
üzenetére
A leírtak elemezgetésével majd jól el lesz a kurucinfó, meg a zindex, engem továbbra is az érdekel mi az a microsoftos játék?
Csak nem jó előre az Xbone exkluzív új Tombradírra gondoltak, mint a magyar nőideált eltorzító kultúrmétely? 
más
Az istenét vesztett hanyatló nyugat érték is identitásválságánál _lényegesen_ nagyobb bajnak gondolom, hogy a bennszülötteknek egyre kevesebb tál rizsre futja, a fiatalok özönlenek ki az anyaországokba, és a méltóságos kormányzóságot ez kevéssé érdekli.
-
fpeter07
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Hú, vigyázz mit linkelsz, mert sokat árthatsz vele.

-
válasz
MerLinh
üzenetére
Mivel az szolgáltatás, tehát nem egy "termék" valószínűleg vonatkozik majd rá ez a szabály.

Mint ahogy az XBOX live előfizetés is és a többi hasonló.
De a termékek nem szolgáltatások, így azokra ez szerintem nem vonatkozik és nem is látom azt írva sehol, hogy ezért pl a fehérjepor, a kolbász, vagy a tej (, és így a játékok sem pl) drágább lesz csak azért mert a szomszéd országból veszed vagy angliából. Ha ez így lenne akkor a határon is újra adókülönbözetet kellene szedni meg fizedni mindenért.

-
MerLinh
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
és a psplus minek minősül?
bár külön kártya is annyiba kerül, akkor végülis mind1
-
-
echterion
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Miért, szerinted ez, amit leírtak, nem igaz? Sajnos a valódi értékek teljesen háttérbe szorultak. Ne csak egy töredéket emelj ki belőle, hanem az egészet próbáld meg értelmezni szerintem.
-
tipuka
addikt
-
eami
veterán
-
-
eami
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
túlpörgöd a témát.. én sem írtam ez másként

-
tipuka
addikt
nem biztos, hogy idetartozik annyira, de tudtok mondani pár nyilt világú autós játékot mondani, ami elfut egy 840m-el rendelkező laposon? (z50-70) nfs és a tdu-n kívül más nem jut eszembe hirtelen.
-
sing1ep1ayer
őstag
"most ki kártéríti őket?"
Miért kellene most kártérítést kapnunk? Nem értem miről beszélsz.
Én arra a felvetésre reagáltam, hogy a fogadóirodák sorsára jutna a Valve - ami szerintem kizárt. Eddig ugye adózott becsülettel az anyaföldre, mi pedig fizettünk a játékokért. Ha az EU-s országok blokkolnák a korábban vásárolt szoftvereinkhez a hozzáférést, mert egy amerikai székhelyű cég nem adózik nekik (mellesleg szerintem nem is kellene, amennyiben a luxemburgi leány becsukna), akkor a kontinensen soha többé nem venne senki egyetlen legális játékprogramot sem.
Egyébként úgy gondolom, hogy egyszerűen a fogyasztókra terhelik majd a magasabb adóterheket, aminek következtében kis hazánkban szépen megszűnnek a steames vásárlások. A többség traderektől szerzi majd be a hazaival kompatibilis régiókódú gifteket és kódokat, amiket alacsonyabb áfával megáldott országokban vesznek meg a delikvensek. -
eami
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
most ki kártéríti őket? :-D amúgy én nem félek attól hogy a Valve ne fizetne meg amit kell. Biztos megfogja, mint ahogy eddig is meg tette. A kérdés csak az hogy benyeli e azt a 12% különbözetet esetünkben vagy sem.
dadawa: szerintem majd kilóra megveszi a GOGot és a drágább játékok mellé drm free gog keyeket fog osztogatni

-
eami
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
lényegtelen honnan számláz, a lényeg hogy az adót befizesse. Ha nem fizeti akkor könnyen úgy járhat mint itthon az a pár fogadási oldal. és nehogy azt hidd hogy a bárkit is érdekelni fog az a pár százezer játékos itt, főleg hogy ez nem csak valvera nem csak elektronikus kereskedelemre hanem mindenre érvényes lesz. Szerintem jó nagy szívás lesz ezzel minden oldalon, aztán hátha rá jönnek hogy ezt a problémakört nem így kellene megoldani. Szerintem kicsit kevésbé EU érzés ez így :-\
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Szerintem pedig nem .
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
On August 1, 2012, Valve Corporation announced revisions to the Steam Subscriber Agreement (SSA) to prohibit class action lawsuits by users against the service provider.
Alongside these changes to the SSA, the company also declared publicly the incorporation of Valve S.a.r.l., a subsidiary based in Luxembourg Valve set up a physical office in Luxembourg Kirchberg, according to Valve's project manager Mike Dunkle, the location was chosen for eCommerce capabilities and infrastructure, talent acquisition, tax advantages and its central geographic locations – most major partners are accessible with 50% within driving distance.
Valve S.A.R.L is used to sell games to United Kingdom–based users to avoid paying the full 20% VAT. The tax loophole is expected to be closed on January 1, 2015.
-
eami
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
vásárolj valamit aztán mailben kapott számlán ott a Luxemburgi telephely címe. EUra onnan szamlaznak. Amúgy pont ezért lesz jövő évtől változás mert így minden adót Luxemburg kap, illetve az ország ahonnan szamlaznak. EU döntés, az hogy nálunk épp qrva magas az áfa arról ok nem tehetnek....
-
v-paci
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Minden számla végén ott van:
"Valve S.à r.l.
L-2450 Luxembourg
Registration Number: B169804
VAT ID: LU25517916" -
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Its European-based office opened in 2012 in Luxembourg.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Az a baj, hogy a Valve luxemburgi szekhelyu.
-
-
törölt tag
-
gszp
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
-
-
-
válasz
cskamacska
üzenetére
hm, trendi a foglalkozásom? ilyen bókot se kaptam még...
( jó látni, hogy a Párt megint megmondja a tutit, ezúttal a hetedikeseknek )
---
(#77635) gszp - köszönöm!
16$ még nem a lélektani ár alatt van

-
gszp
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Az hagyján, de mi ez a demagóg fos? Remélem csak viccelsz és nem a tankönyvben van.

-
De4d
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Csak a többit már kipörgettem

Kotor 1-2 érdekel jelenleg csak, ami SW. -
cskamacska
addikt
Külön kiemelik Nuuvemen hogy SteamPlay(rendszerek közt átjátszható) mindegyik.
Egyébként a legjobb Star Wars játékok ezek, úgyhogy bátran ajánlom mindet. 
mod:ninjad
más, nagyon off:
Vajon milyen az a "microsoftos játék" az irodalomtankönyvben? Az olyan mint a növényes játék?

-
De4d
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Fene, dillemába vagyok, mert a CD galánál az 1-2 packban dobozosan 2000.
Annyira nem fontos a doboz, itt meg még jobb áron van, de csak az 1, no ha a 2-t nem tudom beszerezni ennyiért, nem tudom honnan lehetne legrosszabb esetben is olyan áron mint a cdgalánál :\Hmm sose vettem Mac-eset, ugyanúgy bekerül a listába, és megy?
-
törölt tag
Steamplay , azaz PC-n is játszható .
-
-
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Majd kiderül nemhiszem hogy más földrész cégeit kihagynák a pakliból mikor eu-ban is forgalmaznak.
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Csak annyi hogy most15% áfa van rá és ha 27% lesz nem kis drágulás lesz, kívéve ha valve benyeli az áfa különbséget de azt nehezen hiszem..

-
cskamacska
addikt
-
-
Heavyrain
őstag
A Pandawill-es kupon eddig tartott? Mostmár bejelentkezés után sem fogadja el...
-
válasz
eszement24
üzenetére
Én meg még olcsóbban tudom, 1.95 ha jól emlekszem majd megnézem,..
-
Ha esetleg valaki diablo3-at vagy starcraft 2 +kieget akar vásárolni most Steelseries egérpadot adnak hozzá: [link]
-
bullseye
addikt
Bundlestars Syberia vótmár? Meg megéri?
-
-
törölt tag
-
TBT
addikt
Pénznyelő instabuy:
The Sims 4 már kapható a CD Galaxisban!
Standard verzió - 12 000 Ft
Prémium verzió - 14 000 Ft
Gyűjtői változat - 18 000 Ft -
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Direkt magyarázod félre.
-
-
TheProb
veterán
KOTOR és egyéb SW címek akciósak nuvuvemen
(KOTOR ~700HUF)
-
-
csaba951
veterán
válasz
Sikoly85
üzenetére
Gondolom Maestro kártyád van. Ha nem, akkor a kártyádra rá van írva, domestic use only (vagyis csak Magyarországon használható). Ezekkel nem fogsz tudni zökkenőmentesen vásárolni az online boltokban. Menj el a kedvenc pénzintézetedbe és igényelj egy Visa/MasterCard/AmEx bakkártyát. Ezekkel már nem lesz gondod a vásárláskor.
FIFA 14 [Online Game Code]
Amazonon meg tudod venni 20 USD-ért, ami jóval kevesebb, mint az Origin-es 20 EUR-s ár. Persze "rendes" bankkártyával!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Pedig csak arról van szó, hogy i2k igencsak magára vette, hogy a Kinek nagyobb a zakciója? versenyben lefitymáltad az övét, hogy az csak ilyen aprócska. Pedig a Steaméhez képest neki igen szép nagy zakciója van, még akkor is, ha az a cafka időgép fogott már kétszer akkorát is.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A 2. részre nincs szükségem, az nem igazán jött be, csak az első. Dyna Blaster-ral is jól elszórakoztam valamelyik héten.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként a legjobb Star Wars játékok ezek, úgyhogy bátran ajánlom mindet.