- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X #38832 üzenetére
nem tudom én itt beírtam hol lehet 3,5 ért kapni és jött az üzenet.
lehet 2,5 et kellett volna beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest