Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
hoho mortal kombat a napi akcio!
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat .
-
törölt tag
Vásárolt már valaki innen ?
-
törölt tag
F2P, ingyenesen ki lehet probalni: ageofempiresonline.com
SC2 meg nem olcso, alap + mar a kieg egy vagyon. Erdemes a Trial-t megnezni, hogy bejon-e egyaltalan a dolog. -
Mardel
őstag
Nem mondanám annyira remakenek, a HD szócska csak annyi, hogy támogatja a nagy felbontást, de a textúrák ugyanolyanok kb. mint a régiben.
-
Igen, ha más nem lesz a SC 2 megveszem , gondolom azt tolják nem kevesen...
Imádtam régen Warcraft 3-al tólni, csak már normál gamet szinte senki nem játszik + alig vannak fent gamerek is. Maga az SC2 annyira nem fog meg, de , ha nem lesz más akkor azt kipróbálom...dejaris: AOE, hanyadik részét tolják sokan neten, melyiket vegyem meg?
-
törölt tag
-
Tudna nekem valaki, valami jó warcraft 3-hoz hasonló online is játszható stratégia játékot mondani
? Ja és persze kellő mennyiségű ember is tolja
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha valakinek kellene, van egy -25%-os Dungeon Hearts és egy 50%-os Sniper Elite (1) kuponom steamre.
Természetesen ingyen. gyantaszuz néven megtaláltok steamen.
ps.: Július 30-ig érvényesek!
-
dejaris
addikt
Annyira idegesito, hogy a darksiders I-II-t apropenzert hozad csaptak, en meg itt sovargok, a weekend dealen: wow -80%, csak 10 euro a II

-
Heavyrain
őstag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Nekem inkább Cube World-nek tűnik

-
zone
őstag
groupees - újra elég egy játékot kiválasztani a vásárláshoz!
-
törölt tag
Mennyibe kerül az összes Crusader Kings II DLC az orosz Steam Store-ban ? ( az alapjáték már megvan )
-
Heavyrain
őstag
Min.1$:
-King Arthur's Gold (Desura)
-Nightmares from the Deep
-The Few
-OddPlanetBTA: (2.24$)
-CindersA nagyrésze DRM mentes.
Ha valamelyik megjelenik Steamen/Desurán,küldik hozzá a kulcsot. -
Mardel
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Ez elég nagy ferdítés.
Inkább arról van szó, hogy az EA játékok Wii U-s eladási nem teljesítettek jól és a konzolból sem fogyott eddig olyan nagy pédányszám.
Egyébként teljesítményben az x360/ps3 szintjét hozza ez kis konzol, ami még hordozható is.
Csak az nem vonzza az embereket, hogy hordozható is, ha már a világ nagy része le van fedve PS3/x360/PC trióval és Zeldázni meg Mariozni nem akarnak már. [link] -
djculture
félisten
válasz
lafaty80
üzenetére
Egyes kiadók mondták azt nem én hogy túl gyenge ahhoz hogy kihozzák rá az aktuális játékokat...
pl: A Bethesda nem fejleszt Wii U-ra, Call of Duty: Ghosts - mégsem jön Wii U-ra és ezer másik hír,FIFA 14 – nem jelenik meg Wii U-ra, E3 2013 - NBA 2K14 - Wii U-ra biztosan nem, és húszezer másik hír miszerint a konzol paraméterei nem felelnek meg a mai játékok igéényeinek emiatt ez nem jön ki rá meg az nem jön ki rá ... -
ayo
veterán
mindenkepp kell hogy szot ejtsek errol az akciorol:
MagicalTimeBeans Games - IndieGameStand: nekem mindharom jatek nagyon nagy kedvenc es most atlag felettt odaadjak az osszeset.
http://jateknaplo.blog.hu/2013/07/27/magicaltimebeans_jatekok_indiegamestand
-
djculture
félisten
válasz
$p@rr0w
üzenetére
CD Projekt az egy más világ nagyon jól tudod hogy még védelmet se tesznek a játékukra és minden téren a pc játékosok kedvében járnak. Egyébként amit írnak erről a kiadásról nem győzött meg, Nintendóra adják első körben ezt a kiadást ki 50 zöldhasúért és azt portolják át minden más platformra és mint tudjuk Nintendo Wii egy elég gyenge hardverű konzol.
-
Mardel
őstag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Csak itt újrakiadásról lenne szó.
Director's Cut néven benne van az összes DLC meg csillivilli plusz dolgok hogy megvedd.
Ha nem upgradelődik fel azoknak akiknek már megvan a játék a DLC-vel együtt akkor sokan lesznek azok akik nem fognak újra pénzt kiadni azért ami már megvan nekik. -
válasz
djculture
üzenetére
amúgy rohadjanak meg. most, hogy fillérekért kiszórták a régieket, biztos nem lesz semmi (reális) )kedvezmény azoknak, akik korábban, normális(abb) áron vették meg a játékot a DLC-ivel együtt. most lehet majd megvenni egy 10-15%-ban más játékot (kvázi) teljes áron (és még a steam listában is redundáns lesz)
-
Heavyrain
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Azóta már megváltoztatták
(WiiU,PC,Mac,PS3,Xbox360) -
Heavyrain
őstag
Square Enix akciókhoz kapcsolódóan:
Elméletileg még 2013-ban érkeznie kell a Deus Ex:Human Revolution Director's Cut-nak.
(szebb grafika,jobb AI,jobb boss harcok,összes DLC stb.)Várható,hogy a Trine 2-höz hasonlóan,az eddig aktiválatlan steam giftek majd átváltozzanak a bővített kiadássá?
-
Vertigo18
addikt
Square Enix leárazások mindenütt!

-
bul07
nagyúr
Még 4óráig él ez , 1$-ért vihető (tudom hogy már volt említve de hátha valaki átsiklott felette)
Zombie Shooter 2
Zombie Shooter
Alien Shooter Revisited
Alien HallwayEz 4napig , és 1$
Alien Shooter
Alien Shooter 2: Reloaded
Alien Shooter 2: Conscription -
szami777
addikt
A kérdésem az lenne,hogy teszem azt yuplay.ru-n vasarolt steames jarekok között hogy lehet megtudni melyiken van korlát és melyiket tudom gond nelkul aktiválni?
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
További GetGames leárazások, a minden héten Square Enix Sale szellemében
SEGA Classics
Ubisoft Shooters
Square Enix
Batman Arkham Asylum GOTY -75% -
Mardel
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Igen, kozben nekem is eszembe jutott, hogy volt meg egy egyszeri -15%-ot ado kod is.
Meg az is, hogy a Digital Deluxe verzio is -50%-on volt BO2-bol, es az alaphoz kepest +8 $-ert (34$) meg kaptal volna egy steames COD World at War kulcsot is a deluxe verzio extrain felul. -
bullseye
addikt
Ahoy, van itt valaki esetleg Dft98 nickkel Desuráról?
-
Eyesis
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
gondolom csak véletlenül írtad nekem...
gyk: én azt írtam, hogy engem inkább érdekel a LEGÁLIS steam bolt, akár drágábban is, mint a LEGÁLIS olcsóbb más boltok...
egy szó nem volt warezről, kérlek ha már nem olvasol el figyelmesen valamit, legalább ne ilyen stílusban reagálj rájuk, hiszen ph kedvenc is vagy. -
Wizard of Oz
aktív tag
BORDERLANDS 2 -75% 7.49€
XCOM: ENEMY UNKNOWN -77% 9.19€ -
Heavyrain
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Igen,ott a hatalmas STEAM logó mellette.

-
ayo
veterán
válasz
djculture
üzenetére
na ja van olyan ami csak orosz nyelvet tartalmaz de yuplay azert nem aza kulcslopos nem hivtalos forras szerintem. sok rosszat azon kivul hogy jaj rosszat vettem meg nem hallottam, soot nagyon kedvesek is voltak egyik haverral mert regiosat vett es visszafizettek neki a penzt miutan par hetig nem talalt olyan jatekot amire elkoltene azt
-
raziel01
veterán
Ez a Tomb Raider steam-es lehet?
-
djculture
félisten
Jó is az mikor megszólal a karakter hogy nyikto nyeaccucvujet...
Oroszban amúgy 99,9% a játékoknak warez, vice city 2 meg gta5 is lehet találni az orosz szoftver boltokban plusz ezerrel folyik a kulcslopás úgyhogy nem lehet tudni hogy amit megveszel ma holnap nem lesz e letiltva... Van kint ismerős kaptam tőle 13 féle stalkert dvd-ken, mind eredetinek néz ki számla van hozzájuk 1 ami gyakorlatilag eredeti is. -
ayo
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
miert ne vehetned? semmi trukkozes nem kell, mi ebben az illegalis?
(#38714) DeFranco : van ami regiozaras, de igazabol barmit megvehesz semmi trukkozes nelkul ez jo dolog de persze nem mindig lasd crytek es tobbieket akik vasarlas utan irtak hogy jaj rosszat vettek meg.
-
szami777
addikt
yuplayen a crysis 2 maximum edition 700 ft.
Ugyanennyiért van még a dragon age 2 és a dead space 2 is. Viszont mind3 orosz nyelvü, nem tudom speciel lehet-e ezeket angolosítani, de hátha valaki okosabb nálam
-
ayo
veterán
válasz
Joci93
üzenetére
nekem kozel 100 oram van benne. sztem se rossz jatek sot a sok gagyi multi only jatekokhoz kepest elegge jo, rendesen fejlesztegik es azert mindig van 1-2 szerver ahol lehet nyomulni. ha sokat jatszol akkor eszre lehet venni hogy van egy 30-50 ember mindig kb ugyanazok akik toljak tehat vegulis nem rossz foleg hogy itt aza fontos hogy mennyire tudsz egyuttmukodini masokkal. olcsoert sztem megeri, de el kell fogadni hogy csucsidoben van max 5 szerver azt ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Eddig senkitől nem hallottam rá panaszt.

? Ja és persze kellő mennyiségű ember is tolja