- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trikó
csendes tag
válasz
zoli970 #2896 üzenetére
Lehet, de csak néhányszor érdemes, ha a dugulásokat kerülni akarod. Különösen ha pigmentes tintát használsz. Én négy-ötnél többször nem tenném egyazon szivaccsal. Léteznek újratölthető patronok szivacs nélkül. Viszont nem árt, ha van egy szűrő az aljában. A gyári tintaellátó rendszerek is szűrőben végződnek minden EPSON-SEIKO fej esetében.
A rendesebb töltős patronokban és folyamatos tintaellátókban is van szűrő, és/vagy légszűrőn keresztül lélegeznek.
-
Stirlitz
senior tag
Nincs mit, megnéztem, majd dupla kapacitása van az általuk forgalmazott patronnak, a gyárihoz képest. Láttam náluk proba nyomatokat kirakva, ua a kép DURABrite patronnal, és utángyártottal kinyomtatva ugyanolyan papírra ua.-al a nyomtatóval. A színek árnyalataiban volt némi eltérés, de nem zavaró mértékben, és kitünő minőségű volt a nyomat. De gondolom ezt a színeltérést egy egyszerű fotószerkesztő programmal is ellehet tüntetni.
-
Stirlitz
senior tag
Mert nem a patron valódi festék tartalmát mérte, hanem csak egy "közelitöleg számolt" festékszintet. Ez azért jó,mert amikor üresnek jelzi, és a user nekiáll fejet tisztitgatni meg ilyenek továbbra is, akkor is tud még festéket szívni azért. És nem lesz levegős a fej, ergo, nehezebben is szárad be. Előfordulhat az is, hogy a mostani patronod valóban ki is fogyott, és levegőt szívot már. Lentebb írtam, honnét rendelj patront, minden epson-os ismerősöm innét veszi, hozzám hasonlóan mki elégedett a patronjaikkal. Egy esetben volt gond a patronokkal, bő egy éve történt, az akkor vadi új DX8400 nem ismerte fel az akkori sorozatot, de szó nélkül visszadták a pénzt. Azóta ez már nem probléma, újabb chip van már a patronokon, és gyárinak ismeri fel vele a nyomtató a patronokat. Az sx405 is, tudják mit kell adniuk hozzá, hisz árulják is ezeket a multifunkciósokat.
-
Stirlitz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest