- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
epzon
őstag
hát ezekkel a gépekkel én még nem foglalkoztam, úgyhogy passz
print headezt az oldalt találtam, itt úgy írja, hogy a 800-ashoz és a 3000-hez ugyanaz a fej, de 850-hez nem találtam
kérdezz rá náluk
-
klac
aktív tag
Már korábban az ő hozzászólására is akartam reagálni, de elmaradt, viszont most megteszem.
Minden típusú epson nyomtatóhoz van szervíz program a NET en, ami természetesen letölthető, ezek közül van ingyenes, és van fizetős is.
Legutóbb a (#2817) hozzászólásban lett egy igyenes weboldal közzétéve EPSON szervizprogramokról.
De, korábban is találkoztam már ilyennel.
Továbbá ezen a fórumon minden EPSON problémára van leírva megoldás, de legtöbbet kicikiznek. -
lamiki
senior tag
A gyári patronokat letiltotta a nyomtató, mert keverve lett az utángyártottal. Vegyél bele 4 egyforma utángyártott patront, és csak a gyári telepítőn adott drivert telepítsd fel, ne a netről letölthetőt, akkor valószínű nem lesz gond, ha veszel hozzá chip resetőt, és valami nagyobb kiszerelésű tintát 20-30 Ft/patron áron megtöltheted a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged