- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
Kisfundy #7596 üzenetére
Na, szuper!
Én a párnát gariban cseréltettem, nem ismerem az árát, de a többiek szerint 10e alatt van munkadíjjal. Viszont a netről rendelve a töredékéből megúszható, és elvileg könnyű cserélni. A másik, hogy több nap a szerviznek, mert ritkán van nekik készleten. (Esetleg le lehet velük dumálni, hogy megrendelik, és Te csak akkor mész be, mikor már ott a cucc.) Megoszlanak a vélemények, hogy ez gariban intézendő-e, egy telefont szerintem megér a márkaszerviz felé (gondolom, még garis a géped).
Viszont ha a kiesés probléma vagy messze van csak szerviz, akkor talán egyszerűbb a házi csere.
Ha nem nyomtatsz sokat, szerintem még van időd bőven, szóval ha most megrendeled Kínából, még nem fog letiltani, mire ideér. Ha meg letiltana, akkor letöltesz (vagy átküldök) egy programot, amivel feloldod a tiltást, de ezzel nem szabad visszaélni!
Nekem folyt ki a nyomtatóból tinta, igaz jó sok hónap intenzív nyomtatással a tiltás után. De nem kell kétségbe esni, nem a nyomtatód utolsó órái ketyegnek. -
Varshi
aktív tag
válasz
Kisfundy #7593 üzenetére
Egyetlen csík nem tesz tönkre (olvashatatlanná) egy szöveget vagy táblázatot. A képeknél szigorúan magas minőséget kell választani.
Ha úgy is, akkor fejtisztítás. Akár többször is."mintha valamelyik színt nem is nyomtatná!" -- atyaég, ha ez kérdéses, akkor biztos vagyok benne, hogy se a fúvókatesztnek, se a fejtisztításnak nem vagy a mestere. Javaslom a használati utasítás áttanulmányozását!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Crypto Trade
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest