- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Akkor azt hiszem el van döntve hogy mi lesz. Elkezdek rá félre rakni
-
edari
őstag
Sziasztok
Nézegettem ma reggel egy kis házi "szervernek" való gépet, és ezt a lapot néztem ki: ASROCK D1800B-ITX, és kicsit beindult tőle a fantáziám.Első ránézésre tökéletes, a 10W-os fogyasztás nagyon tetszik (AMD am1 25W-al szemben), és mivel ebbe laptop ram megy, ami aprón kb 3-4 ezer ft, így kb 19 ezernél járok árban. Van a gépembe még egy fölös 500GB-os winyó, így azt nem kell vennem, kell egy kis táp, apróról lehetne azt is venni, kb 4 ezer. Házat nem tudom hogy vegyek-e, sztem egy cipős doboz is jó, ha az alját kibélelem valami szivaccsal, vagy antisztatikus zacskóval
Így kb kijövök 23-24 ezerből. Lehet hogy később egy ssd is mehetne bele, de nem létszükséglet.
Így a max fogyasztása kb 20-30W.Ezzel a felállással tökéletes kis házi szeró lehetne, szüleim erről tudnának filmet nézni (hálózati megosztással a saját gépükről néznék a filmet, ez csak megosztaná), ftp-vel kb mindig letudnék róla húzni dolgokat, ha kell valami pl a suliba, torrent erre mehetne akár (mivel be lenne rakva kb a sarokba netre és áramra dugva - nincs monitor - vnc-vel erre töltögetnék, majd a saját gépemre telepítek). Hát komolyan tetszik az ötlet
Elnéztem valamit, hogy ez tényleg ilyen olcsón kijönne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest