- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok
Nézegettem ma reggel egy kis házi "szervernek" való gépet, és ezt a lapot néztem ki: ASROCK D1800B-ITX, és kicsit beindult tőle a fantáziám.Első ránézésre tökéletes, a 10W-os fogyasztás nagyon tetszik (AMD am1 25W-al szemben), és mivel ebbe laptop ram megy, ami aprón kb 3-4 ezer ft, így kb 19 ezernél járok árban. Van a gépembe még egy fölös 500GB-os winyó, így azt nem kell vennem, kell egy kis táp, apróról lehetne azt is venni, kb 4 ezer. Házat nem tudom hogy vegyek-e, sztem egy cipős doboz is jó, ha az alját kibélelem valami szivaccsal, vagy antisztatikus zacskóval
Így kb kijövök 23-24 ezerből. Lehet hogy később egy ssd is mehetne bele, de nem létszükséglet.
Így a max fogyasztása kb 20-30W.Ezzel a felállással tökéletes kis házi szeró lehetne, szüleim erről tudnának filmet nézni (hálózati megosztással a saját gépükről néznék a filmet, ez csak megosztaná), ftp-vel kb mindig letudnék róla húzni dolgokat, ha kell valami pl a suliba, torrent erre mehetne akár (mivel be lenne rakva kb a sarokba netre és áramra dugva - nincs monitor - vnc-vel erre töltögetnék, majd a saját gépemre telepítek). Hát komolyan tetszik az ötlet
Elnéztem valamit, hogy ez tényleg ilyen olcsón kijönne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- újszerű LG OLED 65 B3 - fóliás kijelzővel, garis
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Sennheiser HD660S2 - Új, hibátlan egy hetes - 2 év garancia!
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest