- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Gyuri27 #1927 üzenetére
hát ez az, hogy lehet jumperrrel kapcsolgatni blockonként az usb-k állapotát (hátsó-külső 2x2db + alaplapi-belső 3x2db) egyébként az alaplap egy Jetway 965gdag [link], hogy mi tartsa-e vagy ne a feszt, és egyik állapottal sem megy, így még mindig nem tudom, hogy az lenne-e jó, ha mindig kapna feszt vagy ha shutdown-után egyáltalán nem kapna. de mivel van kijelzés (gondolom innen kapja a kraftot), valszeg kell neki.
hibernáláskor is elromlik a kijelzés, de készenlétbe kapcsoláskor oks a dolog.
ps.: lehet egy usb-hosszabító kábellel megpatkolom a ''+5v, gnd'' pontokat egy másik gépröl így esetleg fény derülhet a rejtélyre..
ps2: most hogy lebegondolok, lehet hogy nem is a táp a probléma, hanem maga a vezérlés, a ''D-, D+'' jellemzők nem megfelelően kerülnek kiírásra a kijelzőre, ezesetben tipp? -
helkis
veterán
megjött a thermaltake mozart vc 4001sns házam, nagyon profi, mindennek megvan a helye, korrekt csomagolás + útmutatók, imon vfd-vel. ezzel viszont akadt egy kis problémám! be lehet állítani a frontendjében (multi-median), hogy kikapcsolt állapotban mutassa az időt, vagy bármilyen infót a kijelzőn. ez eddig ok, de amint shutdown-ol a gép a karakterek szétesenek (restartnál nincs ilyen gond), és sajnos csak egy táp on/off-ra (vagy boot-up alatti shutdown-ra) gyógyul meg, próbáltam már mindent: alaplapi-, hátsó- USB-kre kötve, usb+5v on/off, wake on USB on/off.. mindig ez a helyzet mikor a táp lekapcsol.. valahogy azt kéne megoldani, hogy a táp lekapcsolása után még mindig kapja meg a +5v-ot a kijelző..
ötletek? előre is köszi! -
helkis
veterán
sziasztok, a minap belefutottam egy *.mkv-fileba, amit szerettem volna átkonvertálni DVD_re, tudom van minőségromlás, stb, de akkor asztali lejátszóval is meg lehetne nézni, sokat olvastam utána próbálkoztam, de sehogy nem jött össze. belegondoltam, hogy ha sikerülne is megoldanom a problémát mindig is lesznek ilyenek a jövőben, ráadásul jó sok időmet is elviszi, ekkor döbbentem rá hogy nekem (is) egy HTPC-re van szükségem, mindet tud amit a jelenlegi pc-m, persze játékra nem használnám, ráadásul a 8800-as karikból ki lett hagyva a videomirror-üzemmód (tv-re kitolja fullscreenbe a videót monitoron meg lehet mellette dolgozni) ez azóta is hiányzik.. Páromnak már régóta akarok egy külön gépet építeni nezetni, filmetnézni és vannak is hozzá már alkatrészek, arra gondoltam hogy egykalap alatt jó lenne elintézni mindegyik igényt.
jelenlegi hardverek:
-jetway 965GDAG alaplap ATX, integrált VGA-val, Core2 ready
-2x512Mb DDR2 667Mhz-es ram
-160Gb-Samsung sata HDD, 3.5''
-DVDRW-samsung sata, 5,25''
-360w enermax táp, normál méret.
amiben segítségeteket szeretném kérni, ajánljatok nekem ezekhez egy házat, ill procit (E4300-ban gondolkodom)
ár teljesítmény aránya legyen jó, eddig amit találtam és tetszett az a thermaltake mozart sorozatból való ház, távirányítós változata [link], sajnos eddig itthon sehol nem találtam meg árlistában, aki esetleg ebben tudna segíteni azt is megköszönném!
minden további helpet pedig előre is köszönök!
üdv! helkis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest