-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
zoltan6 #33872 üzenetére
Köszi srácok, egyszer kipróbálom ezt a Kodi-t is, de jelenleg nincs szükségem az említett filminfók, borítok, feliratok + multimédiás rendszer dologra. Egyet akarok, hogy filmet játsszon le, semmi más igényem nincs egyelőre. Így azt hiszem marad a MPC-HC 2D film esetén, a powerdvd pedig a 3D-re.
-
dethroner
veterán
válasz
Celtis #33866 üzenetére
Köszi a linket.
Külső lejátszót nem tervezek venni, eddig a tévé beépített playert használtam, és lehet mondani hogy azért mert nem próbáltam ki más lejátszási módot, de azzal is teljesen meg voltam/vagyok elégedve. Csupán a FH 3D miatt próbálnám ki a pc-ről lejátszást és mert olyan sokan írják hogy micsoda különbség van a beépítetthez képest, szóval kipróbálnám, hiszen pár ezresből (kábel vásárlás) megúsznám. -
dethroner
veterán
Á, igen, Te voltál aki pár hete végigvezetett a MPC-HC dolgon
Szóval akkor most ismét bambáskodok egy sort.
Kodival szokták meghívatni az MPC-HC-t, hogy legyen madVR. Kész, már ennél a mondatnál ledobta az agyam az ékszíjatMit jelent ez? A másik részét, vagyis hogy filminfók azt értem, arra semmi szükségem sincs, a lényeg hogy ha mkv-t játszok le akkor jól működjön, ha meg BD iso-t, akkor a menüt is használhassam. Hú, de nagyon az alapoktól kell elindulnom ebben.
-
dethroner
veterán
válasz
zoltan6 #33861 üzenetére
Köszi a választ.
Mi ez a kodi, sose hallottam még rólaVan valami okosság, amit a beállításaiban meg kell csinálni, vagy csak használni ahogy feltelepül?
Korábban egyik fórumtárs javaslatára feltettem a MPC-HC-t valami madvr dologgal együtt, de nem használtam sose még. Jobb ez a kodi mint a media player classi? Bocsi a sok kérdésért, de sose néztem még pc-ről filmet, abszolút kezdő vagyok ebben a témában. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Eddig a samu tévém beépített lejátszóját használtam filmnézésre, de a legtöbb hozzászóló szerint sokkal jobb minőséget lehet kihozni a filmekből ha külső media player-t, vagy pc-t használok. Nos, mivel az utóbbi már megvan, 1.4-es hdmi kábellel összekötöttem a tévét a pc-vel. Már csak az lenne a kérdés, milyen lejátszó programot javasoltok, mit használ mostanában a többség megelégedve? Szoktam 3D filmet is nézni, szóval olyat szeretnék ami tudja ezt. Vagy külön 2D és 3D filmhez más lejátszót? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
3D-s samsung tévém van. A power dvd 14-el próbálnék 3D iso-t lejátszani, és az a gondom hogy ha elindítom a filmet, a film menü még 3D, a film azonban 2D-ben megy. Ha a power dvd-ben bekapcsolom a 3D lejátszást, a tévé kiírja hogy 3D megjelenítés, tegyem fel a szemüveget, de hiába, a film továbbra is 2D-ben megy tovább. Mit lehetne csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest