-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Szia! az mkv-kat linux alól játszanám le, konvertálgatás nélkül. Néztem a ps3 fórumot is, sokan tolják ott is joy-jal az fpseket, állítólag 2-3 hét alatt meg lehet szokni az irányítást.
Mindenesetre van még időm gondolkozni, hamár nem is sok, valszeg az lesz hogy ha el tudom adni a gépem akkor ps3, hanem akkor átépítem htpcnek. -
muveszur
addikt
válasz
wassermann #4736 üzenetére
Köszönöm válaszodat!
Ott rejtőzködik(?) az igazság ott van, egyből megláttam h ez az amit kerestem: "Viszont, ha vágysz rá, miért kérdezel?"
Ez lesz az amiért ps3 lesz, köszi szépen mégeccer. -
muveszur
addikt
válasz
wassermann #4734 üzenetére
És megérné lecserélni egy ps3ra? Egy szép házra ugyis rámenne vagy 30k, annyiból egy ps3 is kijönne ha eladnám a gépem. Az nem kérdés számomra h játékban jobb a ps3. De filmezést is el tudná igy látni mint a mostani gépem v az sokkal kompromisszumosabb lenne mint ez. Az az igazság h az nagyon csábító nekem, főleg a játék + külső téren. Te mit javasolnál?
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Nehéz döntés előtt állok, nemsoká meglesz a laptopom, és akkor a pc-m felesleges lesz, így hát vmit csinálnom kell vele:
A Nagy Kérdés: PS3 vagy HTPC a jelenlegi alkatrészeimet felhasználva
Fontos szempontok:
-Jó külső, illeszkedjen a szobámba
-Halk
-Játszani is szeretnék rajta(Fifa napi 1-2 óra, stb)
-HD filmek lejátszása, főleg mkv
A Ps itt bukik el, ha menne nem lenne kérdés h melyik legyen. Linux alol megy, ezért még van remény h őt választomHTPC-ben lehet egy izmosabb vga, mint az enyém, elfér benne?
Valamint házakat tudnátok ajánlani, nemsokat találtam belőle a neten.
Ti melyiket választanátok és miért? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest